8586
Ga erop uit met de nieuwe zomercollecties van IKEA
Gepubliceerd: 01-07-2020

IKEA lanceert nieuwe zomercollecties waarmee je optimaal kan genieten van het buitenleven en de natuur. Creëer een sfeervolle tuin met lampionnen en lichtsnoeren in alle kleuren en formaten. Lees een boek in een comfortabele ligstoel op het strand. Of neem je eigen jeu de boules set mee naar het park. Maar je kan juist ook de natuur naar binnen halen met handgemaakte bloempotten en manden. 

  solvinden1.jpg

SOLVINDEN - In de schijnwerpers
Geniet deze zomer van lange avonden buiten, in het licht van de SOLVINDEN lampionnen en lichtsnoeren met ingebouwde led lampjes. De lampionnen en lichtsnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, vormen en formaten. Zo creëer je een romantische sfeer in de tuin of op het balkon. 

inspiratiebrochures1.png

medium-PH168980.jpg

SOLBLEKT - Hangmatten en jeu de boules
Met de SOLBLEKT producten beleef je de ultieme zomer: spelen, ontspannen en samenkomen met vrienden en familie. Met de strandstoelen, het windscherm en de parasol vorm je een gezellige plek op het strand of in het park. Neem lunch mee in de picknickmand, serveer drankjes op het rotan dienblad en speel jeu de boules of tafeltennis met de sets uit deze collectie. Ook is er keuze uit verschillende strandhanddoeken, kussentjes en hangmatten - allemaal in de retro-stijl van SOLBLEKT. 

medium-PH168995.jpg

medium-PE768780.jpg

BOTANISK - Groen geluk
De handgemaakte producten uit de collectie BOTANISK brengen niet alleen de natuur in huis, ook creëren ze werkgelegenheid voor mensen die dit het hardst nodig hebben in India, Thailand, Jordanië en Roemenië. BOTANISK is een van de collecties van IKEA die tot stand is gekomen in samenwerking met sociale ondernemingen. Plant bloemen in manden gemaakt van bananenbladeren en in potten van rood aardewerk met een geglazuurde binnenkant. Of versier de kamer met de plantenhangers van gewoven touw. Ook de kussentjes, vloerkleden en plaids geven het huis een natuurlijke uitstraling.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide