Naast de vele nieuwe behangcollecties, introduceert Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, in het voorjaar gaan ze onder de naam Garden Gallery, een kunstcollectie voor buiten.

Het leven verplaatst zich steeds meer van binnen naar buiten en de tuin is uitgegroeid tot het verlengstuk van het huis. Ook hier hecht men steeds meer waarde aan sfeer en gezelligheid en is men op zoek naar middelen om een persoonlijke touch aan de inrichting te geven.

De Garden Gallery collectie bestaat uit weersbestendige canvas doeken met een digitale print. Voorzien van roestvrij stalen ringen voor bevestiging.

De collectie is opgedeeld in drie trendrichtingen: Exotic Garden, Country Garden en Fun Garden. De belangrijkste sfeertrends op het gebied van tuindecoratie zijn in deze collectie terug te vinden. Iedere trend heeft zijn eigen kenmerkende afbeeldingen die een sfeervol accent en extra dimensie zullen geven aan tuin, veranda, binnenplaats of balkon.

Afhankelijk van de gekozen visual zijn de afmetingen 200 x 100, 100 x 100 of 80 x 100 cm. Al het montagemateriaal wordt meegeleverd, en samen met de montage-instructie is de bevestiging kinderspel.


Ook leuk om te lezen