3436
Tuintrends 2018
Gepubliceerd: 03-01-2018 Laatste update: 05-05-2022

Hoewel het nog hartje winter is en we nog lang niet bezig zijn met onze tuin zijn al wel de tuintrends 2018 bekend gemaakt. Best fijn om ons tijdens deze gure winterdagen alvast een beetje te mogen verheugen op wat het komend seizoen voor ons in petto heeft. Wij zetten de tuintrends 2018 hieronder voor je op een rijtje. Klik op de tuintrend voor meer informatie.

Tuintrend Punk rebooted
De natuur lijkt het ene moment alle vrijheid te krijgen, maar deze kan ook plotseling worden afgenomen. Hierdoor ontstaat een ruwe en ongecultiveerde buitenruimte waarin ondanks alles de natuur lijkt te winnen. In elk geval levert het soms rommelige karakter een eigentijdse ontspannen sfeer op.

Tuintrend Romance 3.0
In de tuin zien we een luxe buitenruimte ontstaan met willekeurige, vol bloeiende borders, glooiende vormen en zachte, comfortabele of rijk gedecoreerde meubelen. Voor bestrating worden rijke materialen gebruikt zoals marmer.

WIN-VLOERKLEED.png

Tuintrend Re-Assemble
In de tuin lijkt het eindresultaat op een drie dimensionaal patchwork. Speels worden verschillende stijlen en functies aan elkaar gekoppeld. De tuin hoeft niet langer een van te voren bedacht geheel te zijn. Luchtig worden verschillende inzichten, ruimtebelevingen maar ook materialen met elkaar gecombineerd.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide