824
Buitenkamer anno 2015

We kunnen er niet meer omheen… de tuin is dit seizoen het verlengde van je woonkamer en komt in vele vormen. Van loungehoek, buitenkeuken tot romantisch bistrosetje. Geniet ook ’s avonds van deze extra ruimte met de prachtige snoerloze buitenlampen van Gacoli. 

 

Lekker luxe loungen
Maak je loungehoek compleet met een staande schemerlamp. Of je nu meer van bohemian stijl houdt met hangmat, of jetset stijl met tuinbed: zwoele avonden worden extra sfeervol met de Monroe No. 3

Onder de parasol
De Docklight No. 1 is een stoere tafellamp met nautische uitstraling. Perfect voor wat extra licht op de tuintafel, maar ook mooi op een zuil of tuinmuur. De Powerblocks No. 1 kun je onder de parasol bevestigen voor extra verlichting in de zithoek.

Let’s go outside!

Hangop
Lang natafelen in de buitenkeuken? Een overkapping zorgt voor beschutting en extra warmte. Maak het nog gezelliger door twee hanglampen voor buiten boven de tuintafel te hangen, zoals de Roots No. 1 of Monroe No. 1

Terras- of balkonkamer
Bestaat jouw “buitenkamer” uit een balkon of dakterras met bistrosetje? De Gacoli Checkmate No. 1 is met zijn 23 cm de kleinste (tuin)tafellamp van Gacoli. Een ideaal formaat voor op de camping, als leeslampje of als sfeermaker op de tuintafel.

LED there be (day)light
Alle buitenlampen van Gacoli zijn voorzien van een Energy Management Unit (EMU) die daglicht opvangt en omzet in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon doet dus al het werk: gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu. De solide tuinverlichting is hierdoor bovendien snoerloos en verplaatsbaar. Je hoeft dus niet de hele tuin om te spitten om bedrading aan te leggen. Door het grote assortiment is er voor elke buitenkamer en smaak wel een geschikte Gacoli tuinlamp te vinden. Bezoek voor een uitgebreid overzicht van alle modellen en prijzen de website: www.gacoli.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners