671
50 tinten groen in je tuin!
Gepubliceerd: 04-05-2023

Groen is toch wel dé kleur voor je tuin. Vandaag de dag mag dit gecombineerd worden met allerlei kleuren en meubels, maar het blijft toch wel de basis. Ook binnenshuis heeft groen inmiddels zijn weg behoorlijk gevonden. Maar het ene groen is het andere niet.

Groen is er in vele tinten, soorten en uitvoeringen. Hoe jij optimaal groen verwerkt in je tuin en alles uit deze kleur haalt wat erin zit? Lees snel verder en wij geven aan het eind van het artikel dé tip waar je al dit groens kunt vinden.

Zoveel tinten groen!

In de zomer staat je tuin natuurlijk al prachtig in bloei, maar je kunt nog steeds de natuur een handje helpen met het zelf toevoegen van nog meer groen. Wanneer je namelijk alle tinten groen combineert, creëer je een speelse en dynamische tuin die toch een verfrissende en rustgevende sfeer heeft. Groen hoef je niet alleen te zoeken in de planten en bloemen, ook de meubels en accessoires zijn enorm leuk in deze kleur. Een loungebank met groene bekleding inclusief leuke kussens zijn een enorme aanrader. Ook de combinatie van zwart en groen geeft een stijlvol tintje aan je tuin. Denk aan zwarte plantenbakken en juist hippe hangplanten. Ook het buitenkleed is helemaal een trend van nu. Lekker aan de blote voeten en minder fris dan gewoon op de kale stenen. Kies deze in de kleur beige, iets wat ook weer prachtig matcht met groen.

inspiratiebrochures1.png

Groen maakt gelukkig

Waarom wij groen zo omarmen? Groen is een kleur die staat voor fris, natuur en vrolijkheid. Het is dan ook een kleur die echt gelukkig maakt, zowel letterlijk als figuurlijk. Inmiddels is namelijk wel aangetoond dat mensen blij worden van een omgeving waar volop aandacht en ruimte is voor de natuur. Van bloeiende bloemen tot een prachtige boom, het geeft een gevoel van puurheid!

Waar shop je groen?

Waar je al deze leuke extra’s in al die groentinten shopt? Deze heerlijke trend van het moment vind je in de zogenaamde Jade Resort lijn van fonQ. Een ontzettend leuke, hippe webshop vol met prachtige tuin-accessoires in alle tinten groen. Van mosgroen tot pastelgroen en alles ertussenin. Jade Resort staat voor een stijl waar groen in optima forma wordt gebruikt en gecombineerd, met natuurlijke producten en de kleuren zwart en beige.

Kortom, Jade Resort is een heerlijke trend die wij graag op dit moment in onze buitenruimte gebruiken. Het sluit naadloos aan op de ‘groen doen’ trend en is ook nog eens zeer stijlvol!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide