865
Tuintrends najaar 2015
Gepubliceerd: 25-09-2015

De natuur zijn gang laten gaan, spelen met de kleuren van het seizoen en op een duurzame manier glans en glamour aanbrengen in de tuin of op het terras. Al deze elementen zijn vertaald naar de drie tuintrends voor het najaar: de Nieuwe Wildernis, de Kleurrijke Tuin en Comfortabel & Luxe. De trends zijn samengesteld door trendwatcher Aafje Nijman in opdracht van de Groenbranche (Tuinbranche Nederland, Branchevereniging VHG, iBulb en Bloemenbureau Holland).

 Ga creatief aan de slag met trends en win 100 euro aan tuinplanten
De nieuwe najaarstuintrends thuis en om het huis toepassen en ze delen? Graag! Mensen kunnen hiervoor een foto van hun herfsttuin met begeleidende tekst insturen. Iedere maand maakt een inzender kans op een waardebon voor tuinplanten ter waarde van 100 euro. De meest aansprekende en best toegepaste trends krijgen een plek op Mooiwatplantendoen.nl. Insturen kan tot en met 30 november. Meer informatie: klik hier.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide