3389
Warm? Koel op originele wijze af in je eigen buitenruimte!
Gepubliceerd: 05-05-2020 Laatste update: 26-05-2021

Kun jij je de hete zomers van afgelopen jaren nog goed herinneren? De kans is groot dat we dit jaar  weer kunnen genieten van de zon – maar daar komt ook bij dat we soms echt wel wat verkoeling kunnen gebruiken. Wil jij je goed voorbereiden op de hitte die gaat komen, en wil je dat liefst ook nog een beetje op een originele manier doen? Wij zetten voor je op een rijtje hoe je in je eigen omgeving voor unieke verkoeling kunt zorgen: alleen, of voor de hele buurt!

Maak van je huis een oase
Ben jij in de warmte wel toe aan verkoeling in huis? Creëer dan je eigen oase met -letterlijke – coole accessoires voor in je buitenruimte. Wil je de buren jaloers maken én voor wat waterplezier zorgen in de tuin met originele sproeiers? De kinderen zullen uit hun dak gaan als ze als ze een enorme eenhoorn, giraffe of regenboog in de tuin zien staan, die zachtjes verkoelend water sproeit. Heerlijk!
Doe net alsof je op vakantie bent op eigen balkon en rol je strandlaken uit. Dat moet dan wel een origineel strandlaken zijn natuurlijk: zo steel je de show.

677073-sprinkler-elephant-pink-hoofd_1.jpg

Wil je liever binnen een boek lezen op je lievelingsplekje, maar is het er wel heel warm? Met een mobiele airco maak je elke ruimte in je huis hartstikke koel. Een andere fijne optie is de ventilator. Dat hoeft echt geen lelijke fan te zijn, want je kunt een ventilator in allerlei stijlen verkrijgen: van koper tot hout en van toren tot statief.

inspiratiebrochures1.png

lounge-zwembad.jpg

Een frisse duik
Als het warm is, is er niks fijner dan een lekkere frisse duik. Als je het zwembad niet kan opzoeken, dan haal je toch het zwembad naar je eigen buitenruimte? Er zijn tegenwoordig allerlei opties om zwembaden in je tuin of zelfs op je balkon te krijgen. Van een enorm opblaaszwembad waar je makkelijk met meerdere personen in kunt keten tot een heerlijk lounge zwembad waar je in de namiddag lekker proost met een goed drankje: er is voor iedere zwembadliefhebber wel een passend bad te vinden. Beter kan het niet in de hitte!

verrijdbare-volkswagen-koelbox-sfeer_1.jpg

Afkoelen met de hele buurt
Heb je geen eigen buitenruimte, of ben je op zoek naar gezelligheid tijdens het afkoelen? Koel dan af met je hele buurt! Zet bijvoorbeeld samen een opzet zwembad op waar jullie heerlijk kunnen relaxen – op gepaste afstand, natuurlijk. Jezelf populair maken deze zomer? Maak voor de hele buurt zelf ijs met een ijsmachine – of neem een lekker koud biertje mee in deze ontzettend gave verrijdbare Volkswagen busje koelbox. De buren zullen er nog lang over napraten!

magimixijsmachine_001.jpg


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide