705
Trampoline in de tuin
Gepubliceerd: 16-03-2023

Een tip die ervoor zorgt dat je helemaal fit de zomer ingaat én waar je kinderen ook nog eens heel blij mee zijn? Dat klinkt bijna te mooi, om waar te zijn maar is het niet! Wij hebben onlangs een trampoline in onze tuin verwelkomd en we kunnen garanderen; die gaat niet meer weg. Ook niet wanneer de kinderen er eigenlijk te oud voor zijn. Waarom niet? Lees snel verder.

Spring een gat in de lucht

De trampoline zien we al enkele decennia terug in tuinen. Of het echt een eyecatcher in het gazon is? Niet bepaald. Maar hier is tegenwoordig een oplossing voor, de zogenaamde inground trampoline. Deze is ingegraven en daarmee bijna onzichtbaar in je achter- of voortuin. Dit maakt het niet alleen een stuk fijner qua aanblik, maar het zorgt er ook direct voor dat het veiliger is. Je kan er immers niet meer vanaf kukelen, hoe fijn is dat!

Spring je fit

Maar naast dat het tegenwoordig niet meer opzichtig in de weg staat, is de trampoline de afgelopen jaren niet alleen een hit voor kinderen gebleken. Natuurlijk vinden zij dit nog steeds ontzettend leuk, maar de trampoline is ook ideaal voor volwassenen om aan hun fitheid te werken. Er zijn zelfs sportscholen die complete groepslessen geven op kleine trampolines. Ook online staan allerlei filmpjes en tutorials die een voorbeeld kunnen vormen voor jouw workout. Het klinkt op het eerste gezicht misschien vrij eenvoudig, gewoon op- en neer springen. Totdat je het daadwerkelijk doet. Dan zul je al snel merken dat het intensief is, voor zowel de benen als je core.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Waarschijnlijk hebben je kinderen ongetwijfeld al een keer gevraagd om een trampoline. Helaas zijn met de nieuwe ingegraven trampolines én het feit dat je er zelf ook wat aan hebt, er geen argumenten meer over om er níet één aan te schaffen. En waarom zou je het ook niet doen? Kinderen meer buiten laten spelen -in plaats van gamen- is natuurlijk altijd een goed plan! Dus spring ook jij binnenkort een gat in de lucht? Met het resultaat ervan zul je jezelf achteraf ongetwijfeld dankbaar zijn. Succes!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids