Kun jij je de hete zomers van afgelopen jaren nog goed herinneren? De kans is groot dat we dit jaar  weer kunnen genieten van de zon – maar daar komt ook bij dat we soms echt wel wat verkoeling kunnen gebruiken. Wil jij je goed voorbereiden op de hitte die gaat komen, en wil je dat liefst ook nog een beetje op een originele manier doen? Wij zetten voor je op een rijtje hoe je in je eigen omgeving voor unieke verkoeling kunt zorgen: alleen, of voor de hele buurt!

Voel je je bekeken door de nieuwsgierige buren? Of kun je gewoon beter tot rust komen in een afgesloten tuin? Dan ben je vast toe aan wat privacy. Er zijn verschillende manieren waarop je de achtertuin (of het balkon of dakterras) kunt afschermen voor de buurt. Hieronder geven we een aantal tips om je tuin op te knappen en tegelijkertijd meer privacy te creëren.

Het is volop lente en we kunnen nu optimaal profiteren van het mooie weer door in de tuin aan de slag te gaan. Een goed moment dus om de tuin zomerklaar te maken. Ook al zijn de winters tegenwoordig vaak niet meer zo streng als weleer, toch is de wintertijd altijd een zware periode voor de tuin. Veel gewassen verdwijnen (tijdelijk) uit beeld en alles komt in deze tijd juist weer opnieuw tot leven. We geven je graag vier tips om je tuin zomerklaar te maken.

De automatisch gestuurde hydrofoorpomp is besteld, aangekomen of onderweg. Maar hoe sluit je zo’n hydrofoor- of beregeningspomp op de juiste wijze aan? Op de juiste manier de hydrofoorpomp installeren zorgt voor een goede en makkelijke werking in de maanden dat het nodig is om uw tuin te beregenen.

Voor veel mensen is de tuin een belangrijke plek van het huis, vooral in de zomer. Je wilt dan ook dat je tuin er netjes bij ligt. Het kan alleen best wat moeite kosten om je tuin te onderhouden of op te knappen. Meestal heb je hier geen zin in en is het een vervelende klus. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen die dit makkelijk maken. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, hiermee gaat het opknappen van je tuin een stuk beter.

Ben jij zo’n geluksvogel die een dakterras heeft? Dan zou het eeuwig zonde zijn om daar niet het allermeeste uit te halen. Zodra het lentezonnetje zich laat zien kun je er heerlijk zitten onder het genot van hapjes en drankjes. Met deze 7 tips maak je van jouw dakterras een fantastische plek.

Wat is er nu fijner dan buitenspelen? De kinderen kunnen zich urenlang vermaken in een leuke speeltuin, en misschien heb je zelf ook wel een paar van je meest dierbare herinneringen uit je jeugd gemaakt in de zon op een leuk speeltoestel. Buitenspelen is ook nog eens hartstikke gezond, want die frisse lucht en extra vitamine D zijn erg goed voor de weerstand. Alleen maar voordelen, dus! Maar wat nóg fijner zou zijn: een (op maat gemaakte) speeltuin in de eigen tuin. Zo kun je ten alle tijde een oogje in het zeil houden als de kinderen aan het spelen zijn en geniet je van de privacy van de eigen buitenruimte. Je maakt je achtertuin tot een ware speeltuin met bijvoorbeeld gave schommels!

Verticaal tuinieren is hot. Logisch, want je hebt maar weinig ruimte nodig en het resultaat mag er zijn. Ideaal voor een kleinere (stads)tuin, dakterras of balkon, maar ook leuk in een grotere tuin. Tover je kale muur of schutting om in een living wall!

Hoewel het gezegde luidt: beoordeel een boek nooit op de kaft, gaat dit spreekwoord voor bedrijven echt niet op. Het uiterlijk van je bedrijf is je visitekaartje – dat geldt dus ook voor het pand waarin jij je zakendoet. Natuurlijk wil jij je werkplek van binnen uitnodigend maken voor de klant door middel van fijne woonaccessoires, maar denk ook zeker aan de buitenkant van je kantoor. Als je wil dat je bedrijfspand er netjes en schoon uitziet, is daar een fijne oplossing voor: gevelreiniging. Geen idee waar we het over hebben? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over gevelreiniging.