1620
Heerlijk buitenspelen met schommels in de tuin
Gepubliceerd: 16-03-2020

Wat is er nu fijner dan buitenspelen? De kinderen kunnen zich urenlang vermaken in een leuke speeltuin, en misschien heb je zelf ook wel een paar van je meest dierbare herinneringen uit je jeugd gemaakt in de zon op een leuk speeltoestel. Buitenspelen is ook nog eens hartstikke gezond, want die frisse lucht en extra vitamine D zijn erg goed voor de weerstand. Alleen maar voordelen, dus! Maar wat nóg fijner zou zijn: een (op maat gemaakte) speeltuin in de eigen tuin. Zo kun je ten alle tijde een oogje in het zeil houden als de kinderen aan het spelen zijn en geniet je van de privacy van de eigen buitenruimte. Je maakt je achtertuin tot een ware speeltuin met bijvoorbeeld gave schommels!

 

Spelen in de eigen achtertuin

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Met een schommel in de tuin kunnen de kids altijd lekker spelen in de buitenlucht. Je hoeft niet meer naar die speeltuin in de buurt, want je hebt volop speelmogelijkheden in je eigen buitenruimte! Dat spelen in de eigen tuin, dat is fijn voor alle leeftijden. Natuurlijk zijn speeltoestellen als glijbanen en schommels vooral voor de (jongere) kinderen gemaakt, maar ook als ouder heb je veel profijt bij een speelmogelijkheden zoals een schommel in de tuin. Je weet dan altijd waar de kinderen zijn en kan zelf lekker meespelen, maar ook een oogje in het zeil houden terwijl je van dat goede boek geniet op je loungeset in de tuin.

Combineer het zelf

Wil jij een mooie schommel combineren met een glijbaan? Een houten constructie met een klimmuur én een schommel? Op zoek naar een schattige babyschommel? Of wil je een grote nestschommel in de tuin, zodat je met het hele gezin tegelijk kunt schommelen? Met de mooie aanbouw modules van Wickey.nl puzzel jij zelf een prachtige en passende speeltuin in je achtertuin. Zo maak jij de perfecte schommel, helemaal aangepast op je wensen. Zelfs de kleuren van de schommels en glijbanen kun jij (of natuurlijk de kinderen) zelf uitkiezen. De slogan van Wickey is niet voor niets: Create your own adventure!

Veilig in gebruik

Naast het zelf kunnen uitzoeken van de schommelcombinatie en de kleuren daarvan, biedt Wickey ook allerlei zaken aan om de schommel zo veilig mogelijk in je tuin te kunnen plaatsen. Een grondanker safety set, bijvoorbeeld, zodat je de schommel veilig in de grond kunt verankeren. Zo staat hij hartstikke stevig, en weet je zeker dat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Wel zo fijn!Ook kun je er onder andere terecht voor een extra stevig rubberen schommelzitje en rubberen tegels en worteldoek. Handig, toch?

Een speelparadijs aan huis

Met een schommel in de tuin creëer je dus een eigen speelparadijs aan huis. Binnen de kortste keren willen alle vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen bij jullie thuis spelen, want zo’n speeltoestel van Wickey zorgt voor uren speelplezier!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids