1100
Groene vingers en modderige handjes met HEMA

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken, beginnen onze groene vingers alweer te kriebelen. Nadat we massaal binnenshuis aan de slag zijn gegaan, stropen we deze lente de mouwen op om in de aarde te werken. Uiteraard ga je ook hiervoor naar HEMA. De spring gardening collectie van HEMA biedt allerlei handige tools om samen de lente te vieren en een groene oase op het balkon, de vensterbank of in de tuin te creëren.

Zo zijn er verschillende zaadjes en bloembollen die de tuin helemaal doen opfleuren. Goed tuingerei als gieters, scheppen en harken mogen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Breng zelf de lente in huis en tuin en dit doe je samen met HEMA. De collectie is reeds verkrijgbaar in onze winkels en op Hema.nl

Voor de tuinliefhebbers
Voor de perfecte tuin, de gezellige vensterbank en het groene balkon heeft HEMA wat je nodig hebt. Zo heeft HEMA de hergroeikit die er alles aan doet om  kruiden- en groenterestjes opnieuw te laten groeien. Denk hierbij aan een restje lente-ui, kool of ontkiemde knoflooktenen. Verspillen is zonde. 
 
Doe dit samen met het tuingerei dat voorzien is met het vrolijke HEMA uiterlijk dat bestaat uit o.a. een riek, een hark en een schep. Als je plant wat meer zorg nodig heeft dan heeft HEMA waterdruppelaars en een UV-lamp die je plant nog meer doen opbloeien. Zo wordt de zorg voor je planten nog eenvoudiger. Licht is de bron van leven voor de plant. Doordat het led licht op één specifieke golflengte kan worden afgestemd, wordt met led licht bepaalde lichtkleuren nagebootst om zo de plantprocessen te verbeteren. Zo geef je elke blad even veel aandacht en is jouw plant de mooiste van allemaal. Ook dragen de HEMA waterdruppelaars bij aan het herstel van jouw plant. Als je nog meer de natuur in huis wilt halen, heeft HEMA nu ook kweekkassen in de typische lentekleuren. Zet de kas op een zonnige plek in huis, zodat je zaaisel genoeg warmte en licht krijgt. Optimaal genieten van al het groen, doe je samen met HEMA. 
 
Samen mindfull
HEMA denkt uiteraard ook aan de duurzaamheid aangezien de kweeksetjes bestaan uit afbreekbare potjes wat ook weer gemakkelijk is om over te potten. Mocht je in de lente willen uitpakken en wat luxer willen koken, dan heeft HEMA nu ook eetbare bloemen die je zelf kan kweken. Naast dat je tuin er kleurrijk bij staat en je dagelijkse portie groente uit eigen tuin komt, is het ook nog eens een erg leuke bezigheid, het zelf kweken van je eigen groente, fruit en bloemen. Wil je dit plezierige en mindfull gevoel delen? Geef dan deze gezellige tuinproducten cadeau aan je vrienden, geliefde of familie. Er zijn product voor zowel jong als oud en zijn op een kleurrijke manier verpakt. Geef bijvoorbeeld de vrolijke potten met daarin zaden cadeau. Deze zaden kunnen prachtige bloemen worden of overheerlijke groentes en fruitsoorten. Als je niet kan kiezen, haal ze dan allemaal.
 
Tuin decoreren
Een ander leuk cadeau om te geven is de outdoor verlichting. Dit zijn lichtsnoeren die je kunt ophangen op bijvoorbeeld je balkon. Het praktische aan deze lichtsnoeren is, is dat je het kan meenemen naar bijvoorbeeld het park omdat er een batterijsnoertje aan vast zit. Een feestje om te geven en om te krijgen. Wat ook erg leuk is om te geven of mee te nemen naar het park is de glazen water tap. Overigens erg handig voor bezoek, want de gasten kunnen zelf hun drinken inschenken en heb jij meer aandacht over voor de gasten.
 
 
Voor de kleine tuinierders
Lekker kliederen in de tuin en leren hoe je je eigen zaadjes plant. HEMA heeft ook een leuke collectie voor de kids. Zo heeft HEMA een kleinere versie van het tuingerei en verschillende DIY-bloempotjes “grashoofdjes” in de vorm van een geit, paard of kat. Een educatief item wat erg leerzaam is voor de kids. Door het uiterlijk van de potjes en de groei van het gras lijkt het net of het dier haar heeft wat weer vermakelijk is om te knippen.
 
Greenhouse thema
Wat nog leuker is, is dat het hele thema van boerderijdieren nu ook door vertaald is naar de kids home collectie. Hierdoor haal je het buiten gevoel en de boerderijdieren naar binnen. Dit vermakelijke thema vind je terug in veel verschillende producten waardoor elke doelgroep wordt aangesproken. Dekbedden, opbergartikelen, fotolijsten en nog veel meer. Zo kan je de hele (kinder)kamer omtoveren tot een echt greenhouse. Met uitzicht op een vrolijke tuin en een stiekeme zonnestraal krijg jij de lente al in je bol, zelfs als het buiten nog wat fris is.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners