2209
Een Partytent voor jouw tuinfeest
Gepubliceerd: 14-03-2018

Het mooie weer is in aantocht, het is bijna herfst en voordat je het weet is het al weer zomer. Wie kijkt er niet naar uit om lekker buiten te zijn? In de herfst en zomer gaan veel mensen al buitenactiviteiten doen zoals lekker eten in de tuin, ’s avonds op het terras buiten een drankje doen en velen kijken nu al uit naar het barbecueën in de tuin. Ook veel feestjes worden er dan buiten gegeven.

 

Een partytent voor in de tuin

Geef je binnenkort een (buiten) feestje en wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Partytenten zijn ideaal om snel en eenvoudig in je tuin op te zetten. ’s Avonds kun je de partytent omtoveren tot feestlocatie. Je bent uit de wind en je kunt een terrasverwarming installeren om een behaaglijke temperatuur te creëren. Voorzie de partytent van statafels waar de gasten hun drankjes en hapjes op kunnen zetten. Ook leuk is het aankleden van de tent met feestelijke decoratie zoals slingers maar ook bijvoorbeeld feestverlichting en led-strips. Heb je thuis te weinig plaats om veel gasten te ontvangen? Een partytent zet je eenvoudig op in de tuin. Denk aan gelegenheden als familiefeesten, bruiloften, communies, verjaardagen, buutfeesten en elk ander excuus om eens gezellig veel mensen uit te nodigen. Een partytent huren kan vrij prijzig zijn terwijl een partytent kopen niet duur hoeft te zijn. Ben je van plan de party tent slechts een paar keer te gebruiken dan kan het zelf aanschaffen van een party tent al voordeliger zijn.

Afmetingen partytenten en soorten

Partytenten heb je in verschillende afmetingen, de bekendste zijn een 3x3 meter en een 3x6 meter partytent. Een eenvoudige partytent met een open zijkant tot en met een flinke tent van bijvoorbeeld 3 bij 6 meter met gesloten zijwanden. Bij Heuts.nl is er een grote keuze aan partytenten.Een zeer snel en eenvoudig op te zetten partytent is een zogenaamde Easy up partytent

Zoek je een partytent om langer te laten staan, kijk dan eens naar een tuinpaviljoen. Let wel op dat de meeste niet geschikt zijn om permanent te laten staan. Bij extreme weersomstandigheden zoals storm, sneeuw, vorst en hevige regenval zijn niet alle tuinpaviljoens geschikt om te laten staan. Een gevelpartytent is een prima tijdelijk alternatief voor een terrasoverkapping, je plaatst deze tegen de gevel en kan zo beschermd tegen bijvoorbeeld de zon buiten zitten of onder barbecueën.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids