1042
Een eigen speeltuin in de tuin!

Hoe stimuleer je kinderen om veel te bewegen en buiten te zijn? Juist, met een eigen speeltuin in de tuin. Buiten spelen en bewegen is goed voor de lichamelijke ontwikkeling, de nachtrust en het lichaamsgewicht van kinderen. Ook vormt de speeltuin een uitlaatklep die bijdraagt aan het mentale welzijn. Tijd om van de tuin een klein speelparadijs te maken!

 

Trampoline
Wil je niet de hele tuin ombouwen, maar zoek je wel een goede uitlaatklep voor de kinderen? Een trampoline is het antwoord. Deze kun je in de grond (laten) inbouwen zodat de trampoline nauwelijks opvalt en er nog genoeg ruimte overblijft voor de magnolia en het terras. Of houd het simpel en zet een trampoline, met veiligespeelkooi (veiligheidsnet), op de tegels in het hoekje van de tuin. Kinderen kunnen heel veel energie kwijt door te springen en wanneer ze dit samen met vriendjes doen werken ze ook nog aan hun sociale vaardigheden.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een ingraaf en aanleg service voor je nieuwe trampoline. Dan ziet je tuin er straks netjes uit en hoef je zelf de overgebleven aarde niet af te voeren! Liever zelf doen? Bij Speeltuinvoorthuis.nl is de levering gratis.

Zwembad
Ook zwemmen is heel goed voor kinderen. Een weinig belastende sport waar ze veel energie in kwijt kunnen! Heb je wel eens gehoord van een frame zwembad? Die zet je gewoon op de tegels of het gras. Een stevig rond model, of een rechthoekig zwembad van 4 bij 2. Je kunt zelfs kiezen voor een trapje of een overkapping.

Kunstgras
Kunstgras neemt in populariteit toe omdat je er geen onderhoud aan hebt. En als je gebruik maakt van de kunstgras aanleg service hoef je zelfs de ondergrond niet zelf in orde te maken. Voor kinderen kun je er een leuk speelveld mee creëren, om op te hockeyen of voetballen bijvoorbeeld! Of leg kunstgras rond je trampoline zodat je de randen van de trampoline niet meer kapot maakt met de grasmaaier.

Skelters
Weet je nog hoe stoer jij je voelde toen je als kind op een skelter door de straat reed? Of door de tuin; skelters zijn er namelijk al voor kinderen vanaf 2 jaar. Maak een mooie skelter-parkeerplaats in de tuin en geniet van de trotse glimlach op het gezicht van je kind als hij de skelter achteruit rijdt!

Wil je wel eens zien hoe een speeltuin in de tuin eruit kan zien? Of welke trampolines of andere mogelijkheden er bestaan om de kinderen weer naar buiten te krijgen? Neem dan eens een kijkje in de 500m2 showtuin van Speeltuinvoorthuis.nl in Nijkerk!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners