1358
De tuinhuizen van Lugarde

Het perfecte tuinhuisje, bestaat dat wel? Iedereen die nadenkt over het aanschaffen van een tuinhuis zal veel eisen stellen. Het mag niet te duur zijn, de kwaliteit moet goed zijn of ik wil het zelf ontwerpen. Dit zijn een aantal eisen die bijna iedere consument stelt. Bij Lugarde bieden wij iedereen een mogelijkheid. In deze blog vertellen wij u meer over de tuinhuizen van Lugarde.

 

Goedkoop, kwalitatief goed en zelf ontwerpen

U zult vast denken, dit kan vast niet allemaal.. maar dit kan bij Lugarde wel. Bij Lugarde kunnen wij u een tuinhuis bieden die kwalitatief uitstekend is en die u zelf kunt gaan ontwerpen. De keuze bij Lugarde is uitermate groot. Het assortiment verschilt van tuinhuizen tot garages en priëlen. Alle producten kunnen worden aangepast naar eigen wensen en behoeften met onze 3D-configurator. De producten worden gemaakt van hout dat uit de meest noordelijke gebieden van Europa komt. Hier heerst een koud klimaat wat automatisch betekent dat de jaarringen van de bomen dichter bij elkaar liggen, wat het hout een betere kwaliteit geeft. Door dat het gedroogd wordt door speciale droogmachines behoudt het hout langdurig zijn kwaliteit. De keuzes die u kunt maken zijn eindeloos en u kunt verschillende opties gaan uitproberen.

De 3D-configurator

Bij Lugarde kunt u gebruik gaan maken van de 3D-configurator. Met deze configurator kunt u een eigen tuinhuis compleet gaan ontwerpen. U kunt beginnen met een standaard sjabloon of een tuinhuis die al gemaakt is aan gaan passen. U krijgt hier de keuze om alles zelf te gaan ontwerpen. Wat voor soort deuren u wilt, de ramen die het best in het tuinhuis van uw dromen past en het type dak wat er op behoort. Met deze configurator kunt u al uw dromen werkelijkheid laten worden. Bekijk snel welke voordelen dit voor u kan gaan bieden op www.lugarde.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners