447
Buitendouches? Zet de kraan maar open!

Zomers worden steeds warmer, en dat is heerlijk voor lange avonden en uitgebreide barbecues. Keerzijde is dat je soms zelf ook oververhit raakt. Een koele buitendouche is dan zeer welkom. Dat dit alleen voor luxe tuinen is weggelegd of past naast een zwembad, is echt verleden tijd. Wij leggen je uit hoe jij morgen nog onder de koude straal staat!

Naast dat het een heerlijk gevoel kan zijn, wist je dat buiten koud douchen ook erg goed is voor je gezondheid? Het activeert je zenuwstelsel en boost je immuunsysteem. Maar mocht je dat koude nog een horde te ver vinden, daar is de buitendouche van tegenwoordig ook op voorbereid. Ook voor de koukleumen onder ons is buitendouchen toegankelijk gemaakt. Door middel van een voet waar het water wordt opgewarmd krijg jij een heerlijk warme douche in de buitenlucht. Klinkt luxe, vind je niet?

Ook in combinatie met een zwembad, sauna of bubbelbad is een buitendouche ideaal. Vaak wordt er chloor gebruikt of is het water wat vies geworden, even afspoelen is dan wel zo fijn. Of is het weer zover? Je kids hebben ‘lekker buiten gespeeld’ wat neerkomt op; Van kop tot kont onder de modder. Deze vieze draakjes naar binnenlaten en onder de douche te zetten levert een modderspoor in huis af. Zet ze vanaf nu lekker onder de buitendouche.

Dat je je kids niet meteen een koude douche hoeft te geven, dat hebben we al verklapt. En het mooie is, het opwarmen gebeurt ook nog eens duurzaam. Het wordt steeds belangrijker om een beetje zuinig met onze wereld om te gaan. De nieuwste soorten waterdouches spelen hier perfect op in, zij verwarmen op ecologische wijze het water. Je laat de zon niet alleen jou maar ook het water verwarmen, win-win toch?

De nieuwste modellen buitendouches verwarmen niet alleen eenvoudig op een duurzamemanier, ze zijn ook los te plaatsen en dus zelfs verplaatsbaar. Naast dat dit handig is voor de flexibiliteit, komt dit ook de levensduur ten goede. Op de dagen dat je hem niet gebruikt, berg je hem eenvoudig op. Daarnaast is er geen boiler of lastige aansluiting nodig, ondanks dat kun je toch per keer zo’n tien minuten douchen. Mocht je echt zuinigjes aan doen, dan is dit zelfs te verlengen tot 20 minuten. Daarna is het feest afgelopen en wordt het koud, maar zoals je inmiddels weet is koud afdouchen is supergezond!

Kortom, wij plaatsen deze gast gezellig bij ons in de tuin. De aansluiting gaat je geen gedoe opleveren, maar ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Een buitendouche, inclusief aansluitingen en afneembare kop heb je al voor zo’n 100 à 200 euro.

Dus mochten die lange zomeravonden toch verhitte discussies opleveren, dan zijn deze vanaf nu snel over; Even onder de koude douche!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners