912
Alles wat je moet weten over gevelreiniging

Hoewel het gezegde luidt: beoordeel een boek nooit op de kaft, gaat dit spreekwoord voor bedrijven echt niet op. Het uiterlijk van je bedrijf is je visitekaartje – dat geldt dus ook voor het pand waarin jij je zakendoet. Natuurlijk wil jij je werkplek van binnen uitnodigend maken voor de klant door middel van fijne woonaccessoires, maar denk ook zeker aan de buitenkant van je kantoor. Als je wil dat je bedrijfspand er netjes en schoon uitziet, is daar een fijne oplossing voor: gevelreiniging. Geen idee waar we het over hebben? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over gevelreiniging.Gevelreiniging, belangrijker dan je denkt
Bij gevelreiniging gaat je hart waarschijnlijk niet per se sneller kloppen. Alhoewel dit ook niet het meest sexy onderwerp is, is gevelreiniging wel hartstikke belangrijk: belangrijker dan je denkt, zelfs. Wist je dat door achterstallig onderhoud aan je gevel je in grote problemen kunt komen? Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met scheuren in de gevel – maar je wilt natuurlijk ook liever niet dat klanten wegblijven door de aanstootgevende graffiti die op je pand werd gespoten. Dat wil je niet, natuurlijk! 

Verschillende manieren van gevelreiniging
Al lijkt het schoonmaken van een gevel een op het oog simpel klusje, je krijgt te maken met verschillende materialen en bijbehorende schoonmaaktechnieken. Ga dusvoor het reinigen van je gevel voor een vakman: die weet precies welke manier van gevelreiniging bij je bedrijfspand past.Lichte vervuiling kan bijvoorbeeld worden bestreden door middel van gevelreiniging met stoom, zware vervuiling wordt aangepakt met zandstralen. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan graffiti: door gevelreiniging met zandstralen lijkt je pand weer als nieuw.Ook kunnen schoonmaaktechnieken als vochtstralen of chemische reiniging helpen om je pand representatief te maken.

Impregneren
Naast het reinigen van je gevel, kan de vakman je gevel ook impregneren. Dat heeft vele voordelen: de gevel wordt vochtafstotend, waardoor je pand schoner blijft én langer meegaat. Vaak wordt dit impregneren gecombineerd met de gevelreiniging. Twee vliegen in één klap, dus.

Ook voor spoedjes
Stel je voor: je komt aan bij je pand, en ziet dat er de voorgaande nacht flink met graffiti is gespoten. Dat wil je er natuurlijk zo snel mogelijk af hebben! Gelukkig kun je bij veel gevelreinigingsbedrijven ook terecht voor een spoedgeval: zo ben je in no time verlost van vervelende gevelproblemen. Wel zo fijn!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners