1989
4 redenen waarom een partytent altijd handig is
Een partytent is natuurlijk wel echt zo'n dingetje waar je altijd wel gebruik van kunt maken. Daarnaast is het ook net zo'n item dat wanneer je het niet hebt, je er ineens erg veel spijt van krijgt. Ze zijn nu eenmaal ontzettend handig; zeker wanneer je een fijne achtertuin hebt die je regelmatig kunt gebruiken.

Zeker met het mooie weer is een partytent handig om te hebben. Gezien de extreem lange zomer van 2018 zouden we niet verbaasd zijn wanneer we ook in 2019 weer een mooie zomer krijgen. Ook dan wil je uiteraard weer graag heel wat uurtjes in je tuin doorbrengen.

Ben je al uren op zoek naar een partytent online, maar kun je de knoop maar niet doorhakken? Dan geven we je gewoon nog wat extra overtuiging mee met een aantal reden waarom een partytent toch echt altijd wel handig is!

1. Vrijheid van locatie
Waar je jouw tuinfeestjes normaal misschien onder een kleine overkapping of zelfs binnen houdt, heb je met een partytent alle vrijheid om een eigen locatie te kiezen. Dit kan in de achtertuin zijn, maar ook in de voortuin, achter de garage of zelfs in het zijpaadje. Hoe meer partytenten je hebt, hoe groter je het feest natuurlijk kunt maken. Daarnaast geeft de partytent je de mogelijkheid om alles dus lekker dicht bij huis te houden; je hoeft niet op zoek naar een aparte buitenlocatie! Je bent helemaal vrij in de keuze van de locatie, het soort feest en natuurlijk ook het aantal gasten.

2. Makkelijk opgezet
Er zijn genoeg partytenten die jij in no-time opgezet hebt. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk het feit dat je ook een last-minute feestje zo georganiseerd hebt. In sommige gevallen heb je wel wat extra handjes nodig, maar bij de meeste partytenten zou je het ook gewoon alleen kunnen doen. Hartstikke handig natuurlijk als je vrienden onverwachts nog wat meer vrienden meegenomen hebben.

3. Flinke besparing in de kosten
Grote feesten en partijen worden normaal op een specifieke afgehuurde locatie gehouden; er is namelijk niet genoeg overkapping aanwezig rondom huis. Het huren van zo'n locatie (denk aan een café of een hotel zaal of iets dergelijks) is natuurlijk een stuk duurder dan de aanschaf van een partytent. Met de partytent kun je gewoon lekker in je eigen tuin feesten, je eigen hapjes en drankjes verzorgen en na afloop gewoon direct naar bed!

4. Vrijheid in aankleding
In tegenstelling tot een gehuurde ruimte of een standaard overkapping kun je een partytent helemaal aankleden zoals jij het wilt. De tent wordt namelijk kaal opgezet, maar kan daarna in allerlei thema's aangekleedt worden. De buizen van de partytent zijn ideaal om slingers en ballonnen op te hangen, en speciale verlichting is in no-time in de hoeken van het geraamte gemonteerd.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners