360
Zo bescherm jij je tuinmeubelen

Ben jij ook zo gek op je tuin of balkon? Wij wel, want in elk seizoen kunnen we genieten van de buitenlucht, en fungeert de buitenruimte als verlengstuk van onze woning. Waarschijnlijk heb jij ook fijne tuinmeubelen in je buitenruimte staan, om relaxed te genieten van de zon, een vuurkorfje of een etentje met vrienden. Maar hoe houd jij je tuinmeubelen nou mooi en schoon? Dat vertellen we je in dit artikel!

 

Bescherm je tuinmeubelen tegen zon, weer en wind

Of je nu hele dure meubelen hebt aangeschaft voor je tuin of een tweedehands setje op de kop hebt getikt, je wilt natuurlijk dat je tuinmeubelen lekker lang mee gaan. Niet iedereen beschikt over een grote opslagplaats waar je de meubelen in de herfst en winter kunt opslaan, en vele Nederlanders weten dat je ook in deze seizoenen heerlijk kunt genieten van je tuinmeubelen. Een warme chocomelk op die fijne tuinstoel tussen de herfstbladeren, wat dacht je daarvan? Gelukkig zijn er manieren om je tuinmeubelen in elk seizoen mooi en schoon te houden: met tuinsethoezen blijven ze altijd beschermd.

Voor elk tuinmeubel een hoes

Nu zul je misschien denken, welke hoes past dan bij mijn tuinmeubelen? Gelukkig past er op dit gebied op werkelijk elk potje een deksel. Voor een loungeset koop je een loungesethoes, die in alle vormen en maken beschikbaar zijn. Of je set nu een L-vorm heeft of bestaat uit losse onderdelen, zoals een loungestoel en een tafeltje, die je apart wilt beschermen: de keuze is reuze. Een hoes tuinset is er dus ook voor jouw tuinmeubelen, ongeacht de breedte, lengte en hoogte van je producten. Wel zo fijn!

Geen gedoe

Heb jij je tuinmeubelen beschermd, maar wil je ze toch snel tevoorschijn kunnen halen? Met een tuinhoes is dat klusje zo geklaard. Je hebt de hoes er binnen no time weer af als dat zonnetje weer aan het schijnen is. Toch zijn je meubels goed beschermd, want door het rijgkoord en de stoppers bij de hoezen kun je deze stevig aantrekken, waardoor zelfs de hardste wind geen kans maakt. De ideale oplossing om je tuinmeubelen te beschermen, dus.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners