973
Zo bescherm jij je tuinmeubelen
Gepubliceerd: 15-01-2021 Laatste update: 13-07-2023

Ben jij ook zo gek op je tuin of balkon? Wij wel, want in elk seizoen kunnen we genieten van de buitenlucht, en fungeert de buitenruimte als verlengstuk van onze woning. Waarschijnlijk heb jij ook fijne tuinmeubelen in je buitenruimte staan, om relaxed te genieten van de zon, een vuurkorfje of een etentje met vrienden. Maar hoe houd jij je tuinmeubelen nou mooi en schoon? Dat vertellen we je in dit artikel!

 

Bescherm je tuinmeubelen tegen zon, weer en wind

Of je nu hele dure meubelen hebt aangeschaft voor je tuin of een tweedehands setje op de kop hebt getikt, je wilt natuurlijk dat je tuinmeubelen lekker lang mee gaan. Niet iedereen beschikt over een grote opslagplaats waar je de meubelen in de herfst en winter kunt opslaan, en vele Nederlanders weten dat je ook in deze seizoenen heerlijk kunt genieten van je tuinmeubelen. Een warme chocomelk op die fijne tuinstoel tussen de herfstbladeren, wat dacht je daarvan? Gelukkig zijn er manieren om je tuinmeubelen in elk seizoen mooi en schoon te houden: met tuinsethoezen blijven ze altijd beschermd.

Voor elk tuinmeubel een hoes

Nu zul je misschien denken, welke hoes past dan bij mijn tuinmeubelen? Gelukkig past er op dit gebied op werkelijk elk potje een deksel. Voor een loungeset koop je een loungesethoes, die in alle vormen en maken beschikbaar zijn. Of je set nu een L-vorm heeft of bestaat uit losse onderdelen, zoals een loungestoel en een tafeltje, die je apart wilt beschermen: de keuze is reuze. Een hoes tuinset is er dus ook voor jouw tuinmeubelen, ongeacht de breedte, lengte en hoogte van je producten. Wel zo fijn!

Geen gedoe

Heb jij je tuinmeubelen beschermd, maar wil je ze toch snel tevoorschijn kunnen halen? Met een tuinhoes is dat klusje zo geklaard. Je hebt de hoes er binnen no time weer af als dat zonnetje weer aan het schijnen is. Toch zijn je meubels goed beschermd, want door het rijgkoord en de stoppers bij de hoezen kun je deze stevig aantrekken, waardoor zelfs de hardste wind geen kans maakt. De ideale oplossing om je tuinmeubelen te beschermen, dus.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids