2364
De mooiste tuinmeubelen
Gepubliceerd: 27-10-2015 Laatste update: 05-12-2017

Met de winter voor de deur beginnen de verkopers van tuinmeubelen aan hun Indian Summer uitverkopen. Het kan misschien gek klinken, maar nu is dus het uitgelezen moment om je nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen. Kortingen lopen tijdens deze uitverkopen immers al snel op tot 50 en zelfs 70%. Maar waar vind je dan precies de mooiste tuinmeubelen van Nederland? Hieronder geven we je alvast twee aanraders: Tuinmeubelen.nl en Van der Gardes Tuinmeubelshop.nl.  

 

Tuinmeubelen.nl
Ere wie ere toekomt: de naam 'Indian Summer Uitverkoop' hebben we van deze aanbieder geleend. Je geniet er momenteel dan ook reusachtige kortingen op het aanbod. Populair item is hier de hoekset Newcastle, waarop je maar liefst 500 Euro kunt besparen. Het is een gedegen hoekbank met stalen frame en zilvergrijze wickerdraad. De set bestaat uit een (verbonden) tweezit en een driezit, meet 206 x 208 cm en heeft een diepte van 78 cm. Zo kan hij vier personen comfortabel laten relaxen op zijn dikke, zwarte kussens. Aan de linkerzijde werd een 'knockdown' armleuning opgenomen. Bovendien krijg je er ook nog eens een kleine lounge-tafel van 69x69x34 cm bijgeleverd. De Newcastle geeft je twee jaar garantie en wordt gratis thuisbezorgd.

Tuinmeubelshop.nl
Ook specialist Van der Garde heeft zich ondertussen in de uitverkoop gestort. Zes dagen lang worden er absolute koopjes aangeboden, onder andere tijdens leuke koopavonden in de verschillende vestigingen. Een van de eyecatchers is hier de Avellino loungeset, een modern, minimalistisch ontwerp van 250 x 250 cm. De bank is gebouwd op een aluminium frame en heeft platte vlechtwerk-draden. De ruime omvang en de dikke, weerbestendige kussen bieden een optimaal comfort. Bovendien krijg je er ook nog een lekkere loungestoel bij, die de set perfect aanvult. De Avellino bied je zo een niet te versmaden totaalpakket: 2 open banken, een extra large hoekelement, een lounge hocker en een complete, weerbestendige kussen-set.

Ben je ook klaar voor de Indian Summer? Surf nu nog naar Tuinmeubelen.nl of Tuinmeubelshop.nl.

snoeiguide-banner-2024.png

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids