1288
Het tuinmeubelseizoen begint
Gepubliceerd: 24-03-2015 Laatste update: 05-12-2017

De tuin wordt steeds meer gezien als extra woonruimte. We willen in de tuin comfortabel kunnen relaxen en genieten van een heerlijk diner in de buitenlucht. Met zorg en aandacht wordt het terras ingericht met mooie en comfortabele tuinmeubelen en de styling wordt compleet gemaakt met bijpassende potten en planten. 

 

De inrichting van je terras
Bij de inrichting van je terras moet je met verschillende zaken rekening houden. Allereerst natuurlijk de stand van de zon. Zit je rond deze tijd nog graag in het prille lentezonnetje, hoog zomer wil je maar al te graag in de verkoelende schaduw vertoeven. Wat voor type zonwering heb je? Bij vaste zonwering is het beter om te kiezen voor losse elementen zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Bij verplaatsbare zonwering kun je kiezen voor een grote loungebank. Verder is het handig om van te voren te verzinnen met hoeveel mensen je gewoonlijk gebruik wilt maken van je terras. Ontvang je veel vrienden om met een wijntje van de zonsondergang te genieten? Zorg er dan voor dat je genoeg zitplaatsen hebt. Staat er op je terras een buitenkeuken? Plaats je zitelementen zoveel mogelijk uit de rook van je barbecue.

Materialen van loungesets
De loungeset staat al in veel tuinen. Deze populariteit is niet voor niets. Wat is er nu heerlijker dan na een lange werkdag neer te ploffen op de dikke kussens en te genieten van je rust. Een loungeset wordt geleverd in verschillende materialen. Zo is er voor iedere tuin een passende set. Heb je een rustieke, stoere tuin? Kies dan voor een robuuste houten loungeset. Is je tuin strak en modern ingericht dan kun je beter kiezen voor een elegante aluminium set. Alle materialen zijn weersbestendig, dat wil zeggen dat ze in de winter buiten mogen blijven staan. Tegenwoordig zijn er ook water-repellent kussens, deze kunnen met een buitje regen gewoon blijven liggen.

Dining sets – combineer hout met vlechtwerk

De dining sets worden eveneens geleverd in verschillende materialen. Combineer een mooie houten tafel met vlechtwerkstoelen om een chique uitstraling te geven aan je tuineetkamer. Mooie accessoires maken deze stijl helemaal af.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids