1034
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012

Nog even en de lente lokt je weer naar buiten. Naar het terras en de tuin, de meest uitgelezen plaatsen om van die eerste zonnestralen te genieten. Voor dubbel plezier is er nu Gigi Lounge, het eigenzinnig designkuipje voor twee van Lloyd Loom-specialist Vincent Sheppard. Ideaal dus voor elke buitenliefhebber met lentekriebels én gezelschap dat het even erg te pakken heeft...

NIEUW: GIGI LOUNGE
Eerst was er Joe, het vintage kuipzeteltje met een knipoog naar de revival van de jaren 50, 60 en 70. Toen kwam Gigi, het speelse zusje dat met haar lichte en elegante vormgeving de perfecte outdoor-variant vormde. En nu is er Gigi Lounge, een even eigenzinnige designkuip, maar dan met ruimte voor twee.

Gigi Lounge is bovendien helemaal afgestemd op het onvoorspelbare Belgische weer. Zo is het onder-stel vervaardigd uit weerbestendig inox. Het frame is gemaakt van sterk maar ultralicht aluminium, zo-dat Gigi Lounge gemakkelijk te verplaatsen is. Op het terras, aan het zwembad of in een lommerrijk hoekje van de tuin, overal laat Gigi Lounge je genieten van het buitenleven.

inspiratiebrochures1.png

Lloyd Loom staat sinds jaar en dag voor een onberispelijke kwaliteit. De manueel gelaste frames maken de buitenmeubelen bijzonder stevig. Door een speciale behandeling in een latexbad en een afwerking met vochtwerende lak blijven de meubelen ook hun kleur en vorm behouden, in regen en bij zonne-schijn. Uiterst gemakkelijk onderhoud - reinigen met een vochtige doek volstaat - zorgt tot slot voor optimaal gebruiksgemak. 

Afmetingen: hoogte 94 cm, breedte 115 cm, diepte 98 cm, zithoogte 45 cm Richtverkoopprijs: 914 EUR (kussens niet inbegrepen) 

NIEUW: SIENA TABLE
Ook nieuw binnen de collectie van Vincent Sheppard is het elegante mozaïektafeltje, Siena ta-ble. Deze handige bijzettafel met eigentijds mozaïekpatroon zorgt zowel binnen als buiten voor een zomerse toets. De tafel is vervaardigd van natuurlijke materialen waarbij betontegeltjes knap zijn samengesteld tot een uniek geheel. 

> Afmetingen: rond met diameter 80,110 en 130 cm of vierkant 70 x 70 cm

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide