1186
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 25-04-2017

Versus by Tribu;: onbekommerd genieten in natuurlijke materialen. Versus by Tribu; meer dan ooit een inspanning voor ontspanning. Met natuurlijke materialen, een ongekend zitcomfort en een mediterraan design maken de eigentijdse vrije-tijdsmeubelen een waar vakantieoord van je terras. Zodat je onbekommerd kan genieten van het buitenleven. In gezelschap, gezien de royale afmetingen van de nieuwe sofa EDEN en het daybed uit de KOS-collectie.

NIEUW: KOS - Multifunctionele stijloefening in subtiel off white
KOS, niet zo gek lang geleden nog aangekondigd in wit, verrijst als een feniks uit haar as in het gloednieuwe off white, een subtiel grijzig wit. Met een uitgebreid gamma zit- en relaxelementen zal het de KOS- collectie dan ook niet aan mogelijkheden ontbreken. Of je nu opteert voor de armchair, de lounger of easychair : eten, zonnen, loungen en zelfs slapen was nooit leuker en stijlvoller. Bij de KOS-lijn, die door de combinatie van het stoere design en de lattenstructuur tegelijkertijd kracht en authenticiteit uitstraalt, zet het codewoord basis chic de toon.

Niet in het minst door het gekozen materiaal: acaciahout, een harde, duurzame houtsoort, dat met 9 laklagen is afgewerkt, waarvan de laatste met de hand wat voor een natuurlijk licht streepjeseffect zorgt. Enkel de allerbeste lak wordt gebruikt, een combinatie van 4 verschillende watergedragen engelse bootlakken zonder vluchtige organische oplosmiddelen.

Gloednieuw is het KOS daybed met een inventief, multifunctioneel karakter. Neergeklapt is het een relaxeiland met royale afmetingen (breedte: 210 cm) waarop je alleen, of met meer, heerlijk kan wegdromen. Klap je de rugsteun van het daybed op dan wordt jouw stijlvolle re-laxeiland in één beweging omgetoverd tot een knusse, comfortabele en diepe sofa. Het bij-passende lage tafeltje, de footrest en de uitgebreide kussencollectie met nieuwe decoratie-kussens zorgen gelijk voor de kers op de taart.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids