1096
Tribu tuinmeubelen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Het Belgische designmerk TRIBU zet de zomer van 2012 sfeervol in. De collectie MOOD van TRIBU versus oogt heel naturel, dankzij de mix van teak en vlechtwerk. Welkom op het terras!

TRIBU mag dan al jaren de kaart van sober en strak design trekken, aan sfeer komen de tijdloze buitenmeubelen niets te kort. Dat bewijst het Belgische luxemerk vandaag eens te meer met MOOD voor TRIBU versus. Vaste vormgever Wim Segers tekende deze collectie uit, samen met zijn zoon Bob.

De ontwerpen zijn stuk voor stuk doordacht, met een maximale klemtoon op warmte en gezelligheid, zonder aan de typische puurheid in te boeten. Dankzij het luchtige vlechtwerk geweven banden in weerbestendig en milieuvriendelijk garen ogen de buitenmeubelen heel naturel. Ook de combinatie met teak creëert instant sfeer op het terras.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide