1213
tuinmeubelen

MissoniHome: de hypnotische kleur van zomer Romantisch, uitdagend, zacht en intens, retro en toch modern… De hypnotische verleiding van MissoniHome kunnen we ook deze zomer niet weerstaan.

Kleur staat, zoals steeds, centraal bij MissoniHome. De outdoorcollectie toont een mix van de bekende Missoni-look met nieuwe, onverwachte, iconische, luxueuze of ritmische patronen.

“Ik ben nog steeds dezelfde Rosita. Ik heb mijn focus slechts verschoven van mode naar design. Ik wil het interieur doordringen van dezelfde waarden, dezelfde Missoni-stijl. Ik koester de emoties die voortkomen uit een onbedorven omgeving. Spontaniteit en natuur geven me inspiratie. Het gebruik van natuurlijke materialen voor zelfs de meest geraffineerde geweven patronen intrigeert me”, aldus Rosita Missoni. De nieuwe outdoorcollectie geeft deze visie absoluut weer. De kracht van de natuur wordt naadloos verenigd met het elegante design dat de Missoni-naam zo bekendmaakte.

Gedurfde bloempatronen, dominante kleuren, geometrische motieven… De boodschap is duidelijk: Be Bold. Wees moedig en combineer de sprekende kussens, de gewaagde badlakens en de opvallende parasols. Je wereld licht op en je humeur krijgt automatisch een enorme boost.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners