1320
tuinmeubelen
Gepubliceerd: 01-01-2012 Laatste update: 21-06-2017

MissoniHome: de hypnotische kleur van zomer Romantisch, uitdagend, zacht en intens, retro en toch modern… De hypnotische verleiding van MissoniHome kunnen we ook deze zomer niet weerstaan.

Kleur staat, zoals steeds, centraal bij MissoniHome. De outdoorcollectie toont een mix van de bekende Missoni-look met nieuwe, onverwachte, iconische, luxueuze of ritmische patronen.

“Ik ben nog steeds dezelfde Rosita. Ik heb mijn focus slechts verschoven van mode naar design. Ik wil het interieur doordringen van dezelfde waarden, dezelfde Missoni-stijl. Ik koester de emoties die voortkomen uit een onbedorven omgeving. Spontaniteit en natuur geven me inspiratie. Het gebruik van natuurlijke materialen voor zelfs de meest geraffineerde geweven patronen intrigeert me”, aldus Rosita Missoni. De nieuwe outdoorcollectie geeft deze visie absoluut weer. De kracht van de natuur wordt naadloos verenigd met het elegante design dat de Missoni-naam zo bekendmaakte.

inspiratiebrochures1.png

Gedurfde bloempatronen, dominante kleuren, geometrische motieven… De boodschap is duidelijk: Be Bold. Wees moedig en combineer de sprekende kussens, de gewaagde badlakens en de opvallende parasols. Je wereld licht op en je humeur krijgt automatisch een enorme boost.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide