1446
Manutti
Gepubliceerd: 10-03-2014 Laatste update: 25-04-2017

Als specialist in openlucht relaxen, weet Manutti perfect hoe je gezellig kan tafelen op het terras. De bar- en eettafels, waaronder ook de nieuwe lage Quarto-tafels, sluiten naadloos aan bij de loungeconcepten waar het Belgische merk voor bekendstaat. Ontdek een ruim assortiment naar jouw smaak!

Met de nieuwe lage eet- en bartafels van de Quarto-collectie trekt Manutti het loungeregister nog meer open. Ideaal als je op je terras geen plaats hebt voor een sofaconcept én een eettafel maar toch van aperitieven in openlucht houdt! De lage barstoelen zitten bijzonder comfortabel, terwijl je met een lage eettafel het loungemoment zalig lang kan rekken.

Manutti staat voor een ruime waaier aan stijlen binnen eenzelfde eigentijdse, strakke look. Dat vertaalt zich naar een uitgebreid assortiment tafels in verschillende designs, materialen en hoogtes. Doordat je telkens verrassend kan combineren met de zitmeubelen van andere collecties, kan je alle kanten uit voor een persoonlijk terras.

Wat dacht je van een ongedwongen zuiderse sfeer met een grote houten teaktafel, gecombineerd met comfortabele stoelen in Batyline®? Meer fan van een koele look? Kies voor een tafel met metallic frame en een glazen of keramisch blad. Bij Manutti zijn de afmetingen en mogelijkheden quasi onbegrensd.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids