1295
Lounge XL
Gepubliceerd: 01-01-2012

Lounge XL, het eerste Nederlandse merk dat stoere en functioneel vormgegeven buitenmeubels aanbiedt als eenvoudig bouwpakket. Binnen een half uur staat jouw nieuwe loungebank op je terras! Zonder schroeven, zagen of boren. Betaalbare trendy lounge meubelen met bijpassende kussens nu direct online te bestellen.

De meubels van Lounge XL worden voorbewerkt thuis afgeleverd als eenvoudig montage pakket wat je super gemakkelijk en snel in elkaar kunt zetten. Ideaal dus voor moeilijk bereikbare dakterrassen en tuinen. Zelfs met twee linkerhanden heb je binnen een half uur je meubel gemonteerd, mede dankzij de eenvoudige handleiding. En er komt geen schroef, spijker of boor aan te pas!

Het hout is van een mooie kwaliteit geschaafd vuren en zal onbehandeld onder invloed van het weer het karakteristieke, verweerde uiterlijk van gebruikt steigerhout gaan krijgen. Alle meubels zijn ook naar wens in wit gelakt te verkrijgen. Het pakket is compleet met hamer, deuvels en houtlijm, dus je kunt meteen aan de slag.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide