700
LoungeL

Dutch Design dringt nu ook echt door in de tuin met de introductie van het LoungeL tuinmeubelsysteem. Ontworpen door LIDD als een frisse kijk op loungen. Eén vierkante module vormt de basis waarmee je zelf een tafel, stoel of bank kunt samenstellen. En later weer kunt veranderen. Je kunt zo de opstelling aanpassen aan het aantal mensen of aan de indeling van de tuin.

Daarnaast zijn er veel accessoires waarmee je de LoungeL helemaal op je eigen smaak kunt afstemmen. Met de introductie van het LoungeL modulaire tuinmeubelsysteem brengt het jonge ontwerpbedrijf en meubelmakerij LIDD Dutch Design vanuit de huiskamer in de tuin.

Zoals de naam al aangeeft, gaat het om loungemeubels. Het unieke en innovatieve van de LoungeL is dat alle verschillende meubels zijn opgebouwd met een basismodule als begin. Deze module is een vierkant element van 70x70cm dat op zichzelf een tafel of voetensteun is, maar waar veel op en aan bevestigd kan worden. De basimodules kunnen met RVS- pennen aan elkaar gekoppeld worden zodat er één geheel ontstaat. Met een rugleuning op een module wordt het een stoel. Nog een eraan gekoppeld maakt een deckchair.

Twee stoelen naast elkaar levert een bank op, die desgewenst nog met een hoekelement kan worden doorgebouwd. Met vier of zes modules en kussens maak je een cool loungeplateau. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan zelf op elk moment een andere opstelling of een ander meubel creëren. Daarnaast kunnen door het inventieve ontwerp van de LoungeL ook de meubels zelf weer van accessoires worden voorzien. Zo zijn er armleggers, minitafeltjes voor bv een laptop, glashouders, miniparasols etc. Voor een comfortabele lounge horen zit- en rugkussens er natuurlijk ook bij.

De LoungeL wordt gemaakt van duurzaam aluminium en hardhout. Alles is losneembaar, dus bij het einde van de levensduur goed te recyclen. Het LoungeL tuinmeubelsysteem is een open systeem en breidt zich nog steeds uit op basis van eigen ideeën en suggesties van consumenten

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners