928
Ibiza loungebank

Wanneer een outdoorsofa de naam IBIZA krijgt, kan het niet anders dan een loungebank met mediterrane allure zijn. En dat klopt! Qua looks en stijl past de nieuwste loot uit de collectie van Outdoor Lifestyle perfect in dat hartstochtelijke, decadente, o zo aantrekkelijke plaatje. IBIZA is een moduleset en laat zich in alle vormen plaatsen. Met hoekmodules, tussenmodules, een grote en een kleine poef creëer je de perfect passende loungehoek.

Sfeer wordt bepaald door vorm, maar ook door kleur. Nieuw en helemaal hip is dat IBIZA de rug en de zitting van de bank in verschillende stoffen en kleurnuances toestaat. Mixen naar eigen smaak dus. Wordt het een mooie warme combinatie, of toch die koele mix? Zeker is dat elke bank voortaan doorgaat als style-item voor het (dak)terras, de tuin, aan het water of in huis.

Outdoor Lifestyle kiest met Sunbrella voor topkwaliteit in buitenstoffen. Sunbrella wordt in meer dan 200 kleuren € met optimale kleurvastheid- geleverd. De nieuwste lijn bestaat uit prachtige fluwelen kleuren: rijk, vol van passie en hartstocht. Binnenkort verkrijgbaar is de sky-lijn in prachtige tinten. Voor wie zich even aan de côtes wil wanen 

Ondanks alle allure van luxe en rijkdom, richt Outdoor Lifestyle zich met IBIZA wel degelijk tot de praktische, kritische consument. De keuze voor Sunbrella is er één met oog op kwaliteit. Sunbrella biedt effectieve bescherming tegen UV straling (aanbevolen door de Skin Cancer Foundation) en is bestand tegen schimmelvorming, zout, water en chloor. Ook biedt de stof maximale bescherming tegen vlekvorming. Dus mocht zich onverhoopt een ongelukje met de champagne of kaviaar voordoen, dan kunnen kussenhoezen gewoon in de wasmachine. Sunbrella is milieuvriendelijk en draagt het Oeko Tex Label.

De binnenvulling van de bank bestaat uit quick dry foam. Dit houdt geen water vast, dus mag de set 24 uur per dag buiten staan. Na een verkoelend buitje droogt de sofa razendsnel. Voor de winterperiode worden beschermhoezen meegeleverd, een voor elk element. Staat IBIZA in de woonkamer, dan wordt de sofa met schuim als binnenvulling geleverd.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners