766
Tuinmeubelen

De tuin wordt meer en meer een verlengstuk van het huis. De meubelen van Life Outdoor Living gaan voorop in deze ontwikkelingen. Ze hebben de looks van interieur maar zijn gemaakt voor buiten. De benaming exterieur is dan ook op zijn plaats.

In de zomer, de winter en alles daar tussenin, vormen de vrijetijdsmeubelen van Life één geheel met het interieur. Life is trendsetter in tuinmeubelen, natuurstenen tafels en stoelen. Een bijzondere tuinset in de collectie van Life is Calais. De robuuste tafel en bijbehorende stoelen gemaakt van gerecycled teakhout uit Indonesië € zijn tegelijkertijd sierlijk door de klassieke barrok stijl. Louis de XIV wordt buitenstaander. Het uitgangspunt voor de creaties van Life is de mens en zijn sociale omgeving. En dat is te zien. Comfort, functionaliteit en gebruiksgemak zijn kenmerken van dit tuinmeubilair. Het ervaren van de natuur is één van de andere peilers. De hoogwaardige materialen en de vormgeving realiseren een dergelijke beleving.

Life werkt met haar eigen modellen en ontwerpen. De gehele collectie wordt onder eigen supervisie geproduceerd. De producten zijn duurzaam en geschikt voor elke weersomstandigheid. De zitting en de rug van de Calais stoelen zijn gemaakt van weersbestendig textileen met een sneldrogende schuimvulling, afgewerkt met messing nagels. De afmetingen van de tafel zijn 200 x 100 cm. Life brengt met Calais markante meubels voor buiten; interieur voor elke tuin.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners