1269
tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-10-2011 Laatste update: 07-04-2022

Xtirio by Marlux hoeft ondertussen niet meer voorgesteld te worden. De collectie tuintegels in beton staat synoniem met inspiratie voor een eigentijds stukje groen. De vertrouwde Marlux-kwaliteit met een innovatief design én alle ruimte voor creatieve buitentoepassingen. Inspiratie troef voor wie zich in de tuin graag creatief uitleeft. Het merk komt uit met een gloednieuw Moodbook met daarin een collectie buitentegels die perfect inspeelt op de heersende tuintrends. Een blik in de tuin van de toekomst.

Voor de nieuwe collectie werkte Xtirio by Marlux samen met Karlien Heremans, tuin-, landschaps- en interieurarchitecte. Karlien vertelt: Als interieur- en tuinarchitecte ervaar ik elke dag dat tendensen in de binnenhuisarchitectuur vaak voorlopers zijn van tendensen in de tuin. Buitenleven is veel belangrijker geworden en de tuin is steeds meer een verlengstuk van ons huis. Denk bijvoorbeeld aan de verhoogde aandacht voor de haard in huis. Dit fenomeen zien we nu ook in de tuin terug door het gebruik van bijvoorbeeld vuurputten of een buitenhaard. Ook de kleuren, formaten en structuren die we eerst binnen in huis zien, duiken wat later ook in de tuin op. Doordat buitenleven vandaag bovendien steeds belangrijker wordt, volgen tuintrends alsmaar sneller de interieurtrends op. Om klaar te zijn voor de tuin van de toekomst, hebben we ons eerst en vooral verdiept in de interieurtrends van vandaag.

Al snel tekenden zich 4 tendensen of hedendaagse levensstijlen af. Tendensen die in de toekomst ook een impact zullen hebben op de inrichting van onze tuin. Hét signaal voor Xtirio by Marlux om deze 4 tendensen te vertalen naar 4 nieuwe moods voor de tuin.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide