1357
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 25-04-2017

Los van alle meubelconventies vindt YIN YANG zijn oorsprong in de harmonie van vormen. YIN YANG verenigt de dynamische tegenstellingen van de oudste Chinese filosofie in een harmonieus samenspel van kleur en vorm. De brons- en platinagekleurde vezels weerspiegelen deze harmonie in alternerende convexe en concave vlakken.

Vierduizend meter vezel: zelfs voor de beste wevers van de DEDON productievestiging op het Filippijnse eiland Cebu een echte uitdaging: het kunstwerk dat de twee elementen in een vloeiende vorm verenigt, is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de designer en het ontwikkelingsteam. Ontwerper Nicolas Thomkins kreeg het idee op het strand van Olango op het eiland Cebu. Met een stok tekende hij het eerste ontwerp in het zand: een meubel uit twee elementen, alsof ze door de natuur waren gevormd - zoals door water geërodeerde stenen of door wind gevormde duinen. In maart ontving de YIN YANG collectie de red dot design award: Best of the Best, een van de grootste en bekendste internationale design-onderscheidingen. Met deze prijs behoort DEDON wereldwijd tot de absolute top in de designsector.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids