1283
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012

Los van alle meubelconventies vindt YIN YANG zijn oorsprong in de harmonie van vormen. YIN YANG verenigt de dynamische tegenstellingen van de oudste Chinese filosofie in een harmonieus samenspel van kleur en vorm. De brons- en platinagekleurde vezels weerspiegelen deze harmonie in alternerende convexe en concave vlakken.

Vierduizend meter vezel: zelfs voor de beste wevers van de DEDON productievestiging op het Filippijnse eiland Cebu een echte uitdaging: het kunstwerk dat de twee elementen in een vloeiende vorm verenigt, is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de designer en het ontwikkelingsteam. Ontwerper Nicolas Thomkins kreeg het idee op het strand van Olango op het eiland Cebu. Met een stok tekende hij het eerste ontwerp in het zand: een meubel uit twee elementen, alsof ze door de natuur waren gevormd - zoals door water geërodeerde stenen of door wind gevormde duinen. In maart ontving de YIN YANG collectie de red dot design award: Best of the Best, een van de grootste en bekendste internationale design-onderscheidingen. Met deze prijs behoort DEDON wereldwijd tot de absolute top in de designsector.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide