1179
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 25-04-2017

Tuinmeubilair is net zo comfortabel als de zitbank in de woonkamer. En door de zeldzaam mooie vormgeving verhuizen de mooiste ontwerpen zelfs van buiten naar binnen. Onverwoestbaar design, sterker en beter betaalbaar dan vergelijkbaar binnenmeubilair. Het huis als kasteel, de tuin als bastion van vrijheid en comfort.

Apple Bee® is voortrekker in deze nieuwe beweging en komt met buitenmeubel lijn Bastion; royaal, stevig, robuust en comfortabel. Back to basic is het thema van Bastion. De natuurstenen tafel gecombineerd met matglanzend roestvrij staal oogt even natuurlijk als luxueus. Bij het design van de stoelen is enkel rekening gehouden met de basis elementen; poten, rugleuning en zitting. Door deze te accentueren ontstaat een even opvallende als krachtig eenvoudige stoel. De comfortabele relaxstoelen doen hun naam eer aan. De krachtige uitstraling wordt nog versterkt door Pebble stone, de grijsschakering uit de natuur zelf. Dit specifieke grijs laat het hoogwaardige imitatierotan stralen en van afstand lijkt het net alsof de stoelen zijn opgebouwd uit talloze miniatuur stenen. Bastion dus.

Bastion buitenmeubels zijn net als elk ander meubel van Apple Bee, puur handwerk. Een enkele stoel kost gemiddeld 2 tot 3 dagen vlechten voor een ambachtsman. Hoogwaardige materialen worden bij Apple Bee gecombineerd met vakmanschap. Het frame van de Bastion is gemaakt van dikwandig aluminium omvlochten met het biculair® (10 mm dik) dat precies op rotan lijkt. Duurzaam kleurecht, recyclebaar en milieuvriendelijk. De grote broer van rotan dus.

Speciaal zijn ook de zitkussens Bee Wett®. De kussens zijn voorzien van een unieke vulling die geen vocht opneemt. Het open weefsel aan de onderzijde doet de rest en laat het vocht afvloeien. De finishing touch is de stoffering die schimmels, rot en verkleuringen door UV-licht geen kans geeft. Zacht, comfortabel, vochtwerend en onderhoudsvrij dus. Echt genieten in de veiligheid van het eigen Bastion, naar keus binnen of buiten.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide