880
Applebee tuinmeubelen

Strakke lijnen, hoog comfort, even robuust als inventief, chique, maar stoer en een tikkeltje eigenwijs. City- Chique in een notendop. Apple Bee ontwierp deze lijn voor de bewuste moderne mens met een eigen mening en gevoel voor trends. Niet zomaar een stel buitenmeubels, maar design van de hoogste klasse, gecombineerd met state of the art materialen. Onverwoestbaar mooi dus.

Onder City-Chique vallen een drietal collecties die allen opvallen door hun gebruik van elementen. Zo valt de ideale buiten zitplek samen te stellen. Dit omdat niet ieder mens of tuin gelijk is.

Meest opvallend ontwerp is Cosy. Een zithoek, bestaande uit designstukken, die de natuurlijke elementen weghoudt. Geen last van harde wind of opstuivend zand door de opstaande rugleuningen. Die zo hoog reiken dat het gevoel wordt weergegeven op het strand te zijn met die authentieke rieten strandstoelen. Toch zoveel meer, hecht vlechtwerk, stoere vormen en dan net even dat extra detail aan de iets bollopende rugleuning.

Prachtig vlechtwerk met verweerde provinciaalse kleuren geeft serie Elements zijn pure uitstraling. Natuurlijk en toch modieus. Net als de andere City-Chique collecties maakt elements gebruik van de speciale Bee Wett kussens. Door de speciale vulling kunnen deze geen vocht opnemen en zijn dus ideaal voor buiten gebruik.

Kubistische design, robuuste uitstraling, oversized kussens en toch dat verfijnde. Memphis en Two-ways maken van iedere tuin een heerlijke relaxplek. Juist door hun robuuste voorkomen lijken zij één met hun omgeving.

Embrace live, embrace the city in a stylish way


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners