1814
Marlux tuinmeubelen

Luxe is van alle tijden. So Chique staat voor een sober interieur. Minimalistisch, maar dan met warme materialen en kleuren. Chocoladebruin bijvoorbeeld. We combineren witte muren met materialen als natuursteen of donker hout. Een weloverwogen kleuraccent maakt van ons huis een stijlvolle en uitnodigende thuis.

In de collectie buitentegels onder de naam So Chique wisselen donkere natuurlijke kleuren af met levendige, warme tinten. De details zijn verfijnd, het geheel blijft strak. Het resultaat is een ingehouden, tijdloze atmosfeer die een subtiele sfeer van exclusiviteit uitstraalt.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners