642
Tuinmeubelen Marlux

Natuurlijke kleuren en materialen. Internationale trendwatchers voorspelden al langer een terugkeer naar de natuur. Een trend die al duidelijk zichtbaar is in ons interieur, met een strakke vormgeving en een voorkeur voor lichte, natuurlijke materialen én kleuren. Met muren in wit, lichtgrijs of beige en afwerkingen in licht hout of lichte natuursteen kan een Naturals-interieur zowel heel strak als modern landelijk ogen.

De collectie tuintegels in de Naturals-mood is natuurlijk en neutraal, rustgevend maar ook sterk. Met tinten die variëren van crème en zachtgrijs naar tonen uit het bos, blijven deze betontegels dicht bij de natuur. De grote formaten met een gestructureerde afwerking vormen zich perfect naar een landelijk kader.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners