2961
Vincent Sheppard
Gepubliceerd: 29-01-2014 Laatste update: 25-04-2017

De lente lonkt! Vincent Sheppard komt alvast fris uit de hoek met een waaier van stijlen, voor een enthousiast voorjaar met maximaal zitcomfort. Centraal staat dan ook het vakmanschap van Lloyd Loom, geweven kraftpapier dat design een duurzame toets geeft. Lente na lente.

Herbert Table, Christy, Thomas & Jacob
De trend van ongedwongen wonen, met een mix & match van designs en materialen, zet ook in 2014 door. Vincent Sheppard speelt hier stijlvol op in met de robuuste tafel Herbert, in massief eikenhout met een mat gevernist blad, gecombineerd met drie Lloyd Loom-stoelen. Christy, Thomas en Jacob rijmen elk een pretentieloze vrolijkheid met een nobele, verfijnde uitstraling.

Christy & Berlin Table
Een geslaagd duo vormen de verfijnde Berlin-tafel en de charmante Christy-stoelen van Vincent Sheppard. Deze Lloyd Loom-zitmeubelen ogen heel gracieus met de welving in de rugleuning. Ook het frame van zwart gepoederlakt staal is elegant. Berlin, van gerecycleerde teak, nodigt je instant uit tot stijlvol dineren!

Cordoba
De Cordoba-collectie is een echte kameleon. Met zijn waaier van kleuren gaat hij moeiteloos op in elk decor, van een vrij strak tot een eerder romantisch interieur. De tijdloze maar zuivere lijnen – geïnspireerd op de populaire Deauville uit de outdoor-collectie – en de natuurlijke materialen laten Cordoba stralen van elegantie.

Joe Cocoon, Papillon & Posa
Extra veel relaxgenot krijg je dit voorjaar van Joe Cocoon, een knusse loungestoel met vloeiende lijnen die de dromerige sixties en seventies terugbrengen. Met een eigentijdse twist én zalig zitcomfort. Dat geldt ook voor de stoelen Papillon en Posa. De vorm van de rugleuning is niet alleen een sierlijke blikvanger maar garandeert ook verrassend zitcomfort. Het organisch design – een knipoog naar een vlinder – en de natuurlijke Lloyd Loom creëren meteen een ontspannen sfeer in huis.

Versailles & Melissa
Voor een zekere allure tekent Versailles: prachtig in een statig herenhuis maar even perfect in een moderne loft. Bij deze massieve eiken tafel, met een mat gevernist blad, passen de Melissa-stoelen van Lloyd Loom als geen ander.

Yoko Sofa
Met de loungesofa Yoko laat Vincent Sheppard knap zien hoe eigentijds Lloyd Loom is. De organische vormgeving oogt niet alleen vlot, hij brengt je ook helemaal tot rust dankzij zijn royaal zitcomfort. Perfect dus voor een siësta binnenshuis!

Deauville (outdoor)
Strak, maar niet te strak. En vooral, bijzonder elegant. Met Deauville heeft Vincent Sheppard al heel wat terrassen en tuinen stijl ingeblazen. De lichtjes gebogen armleuningen geven deze lijn een mooi accent en eigentijdse look. Of hoe je het luxueuze zitcomfort van Vincent Sheppard makkelijk van binnen naar buiten brengt.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids