Nederland waterland, onlosmakelijk verbonden met het strand. De zilte zeebries met volop zon trekt hele horden naar het strand. Het strand iets te druk maar toch dat zomerse zon, zee en strand gevoel beleven? Freeline biedt uitkomst met Hotspots en Jetsets. Speelse tuinstoel en tafel met een dikke knipoog naar de strandstoel van weleer.

Het konisch design van de Hotspot heeft veel weg van een ultra moderne strandstoel met een knipoog. Een knipoog wel naar het Nederlandse doordat de vorm ook gemakkelijk als tulpenbol kan worden geïnterpreteerd. Naast rugsteun ook uitermate praktisch in het steeds veranderende Nederlandse weer, draait de wind? Dan ook de stoel en kan er weer heerlijk van de zon genoten worden. Voor wie geen beschutte plek in de tuin heeft ideaal, of gewoon om even lekker zelf afgezonderd te zitten. Freeline omdat rust een plek verdient.

Bijzettafeltje Jetset doet denken aan een grote strandbal. Met zijn vrolijke felle kleur en houtentafelblad is Jetset een opvallende verschijning. Een strandstoel in de vorm van een tulpenbol en een tafel in de vorm van een strandbal; als de zomer al geen glimlach op de gezichten tovert dan toch zeker Freeline wel.

Alle meubels van Freeline zijn 100% Hollands design met een klein Indisch tintje, want daar komt het Viro vlechtwerk vandaan. De handgevlochten meubels zijn kleurecht, UV- en weersbestendig en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook de kussens helpen mee aan dat bijzondere Freeline gevoel. Ze zijn voorzien van een Sunbrella hoes die water en vuil simpelweg geen kans laat.


Ook leuk om te lezen