Natuurlijk neem jij, zodra de eerste zonnestralen doorbreken, plaats op de loungeset in je tuin. Maar doe je dat eigenlijk ook als het sneeuwt? Het klinkt misschien een beetje raar, maar ook in de winter kun je prima gebruik maken van je tuinmeubelen. Benieuwd hoe je elk seizoen – ook de seizoenen vol regen, wind en sneeuw - heerlijk kunt loungen in je tuin? Dat lees je in dit artikel!

Het is heerlijk om in je tuin te ontspannen. Lekker buiten zijn, een drankje erbij, misschien zelfs in de avond de vuurkorf aansteken… Het is dan wel zo fijn als je een goed tuinmeubel hebt om je dag buiten op door te brengen. Ben jij op zoek naar een geweldige stoel, bank of zelfs een volledige set met tafel en al?  Met onderstaande tips zul jij de perfecte loungeset uit kunnen kiezen. Winkel ze!

Elke tuin knapt op van een mooie loungebank, tuintafel of ligstoel. Comfortabele tuinmeubelen maken bovendien dat je vaker naar buiten gaat om even lekker te ontspannen! Ook zorgen ze voor gezelligheid, want in de zomer is de tuin dé plek om je gasten te ontvangen. Of met het gezin spelletjes te doen. Wij zetten een paar mooie, sfeervolle en originele tuinmeubelen voor je op een rij:

Je hebt er zolang over gedroomd: een eigen tuin. Maar nu je er een hebt zit je er lang niet zo vaak in als je vroeger had gedacht- of nu eigenlijk zou willen! Waar ligt dat aan? Wij geven je graag inspiratie hoe je jouw tuin kunt aanpassen, zodat je er vaker tijd in doorbrengt:

Een loungeset, of een grote eettafel met lekkere stoelen: tuinmeubelen maken dat je véél vaker in de tuin zit. Maar op welke plekken in de tuin is een loungeset het handigste, en waar staat de eettafel het leukste? Wij geven je 5 inspiratietips:

De bloesem bloeit, onze avonden worden weer langer en de temperaturen gaan omhoog: het is lente! Een mooi moment om van de tuin een gezellige en aantrekkelijke buitenruimte te maken, waar je nog veel lentedagen en zomeravonden van kunt genieten. Misschien helpen deze 5 inspiratietips je op weg:

Tuinkussens: ze zorgen niet alleen voor meer comfort, maar maken je tuin ook een stuk gezelliger. Door leuke kleurtjes en sfeervolle stoffen. En doordat ze zeggen; ‘kom lekker zitten, laat je zorgen even varen, nú is het tijd voor zon en ontspanning!’. In dit artikel vertellen we je meer over de soorten tuinkussens waaruit je kunt kiezen.

Met de juiste tuinmeubelen op het terras geniet je voortaan elke lente- en zomerdag wel even van de buitenlucht. Er is zoveel keuze: van loungesets tot klassieke tuinsets, of juist een gezellige picknickbank. Wat zijn de mogelijkheden?

Bij een ruime achtertuin mogen goede tuinmeubelen niet ontbreken. Ze moeten behalve praktisch ook erg comfortabel zijn. Bereid je alvast voor op de komende lente en verdiep je in de meest stijlvolle tuinstoelen van dit moment. Welke stijl spreekt jou het meeste aan?