2255
Ken jij deze hippe tuinmeubelen al?
Gepubliceerd: 30-06-2021 Laatste update: 13-07-2023

Tuinmeubelen moeten mooi, maar zeker ook kwalitatief zijn. Een tuinset wordt immers blootgesteld aan weer en wind. Daarom is het altijd goed om voor een bekend merk te gaan, zoals Suns. Deze tuinmeubelen kun je gewoon online kopen en ze hebben een heel uitgebreide collectie.

Een gezellige tuintafel voor de hele familie

Als je naar Suns tuinmeubelen kijkt, kom je al snel een gezellige tuintafel tegen waar je met de hele familie aan kunt zitten. De tuintafels van Suns zijn van hoge kwaliteit. Dat zie je niet alleen aan de materiaalkeuze, maar ook aan de constructie. Je kunt er dus jarenlang plezier van hebben. Natuurlijk is het beslist een pre dat deze tafels er ook nog eens stijlvol en mooi uitzien. Echt een aanwinst voor de tuin. Het enige wat nog aan het plaatje ontbreekt, is een gezellige barbecue.

Een buitenkleed voor extra comfort

Het is je vast en zeker niet ontgaan dat buitenkleden momenteel helemaal hip zijn. Geen wonder, want een buitenkleed staat niet alleen leuk, het zorgt ook voor extra comfort. Zo kunnen de kids lekker op blote voeten buiten spelen en is het bijvoorbeeld ideaal als picknickkleed. Buitenkleden zijn van een speciaal materiaal gemaakt, waardoor ze minder snel slijten. Je kunt het buitenkleed dus gewoon altijd buiten laten liggen, ook als het regent.

Een fijne poef om echt te relaxen

Suns heeft meer dan alleen tuintafels met bijbehorende stoelen. Je kunt ook kiezen voor een heerlijke poef, die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Natuurlijk is het een extra zitplaats, die je op elk gewenst moment bij kunt zetten, maar je kunt hem ook gebruiken als voetenbankje. Een poef kun je heel gemakkelijk verplaatsen, waardoor hij altijd op de plaats staat waar jij hem wilt hebben. Je tuinset is niet compleet zonder een hippe poef.

Verlichting: sfeervol én functioneel

Tuinverlichting wordt vaak als sfeervol gezien, en dat is het uiteraard ook. Niets zo gezellig als een mooi verlichte tuin op lange zomeravonden. Maar men vergeet vaak dat het ook heel functioneel is. Het is de ideale manier om bijvoorbeeld het pad van het terras naar de deur van het huis te markeren. Zo voorkom je dat gasten struikelen in het donker. Verlichting is echter ook een manier om ongewenste bezoekers buiten de deur, of liever gezegd, buiten de tuin te houden.

Suns is een merk dat overal aan gedacht heeft. Laat je inspireren en wellicht vind jij ook die meubels die perfect passen bij jouw tuin.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids