908
Is jouw tuin wel helemaal klaar voor de zomer?

De zomer komt er aan en iedereen kan weer volop genieten van de zon, vogels, bloemen en de tuin. Er wordt gezegd dat dit zelfs de warmste zomer van de afgelopen jaren kan worden, voor vele moet dit i.v.m. de Corona-crisis helaas thuis.Wat is er dan beter dan een verfrissend drankje in jouw relaxte tuin of balkon? Maar, is jouw tuin of balkon daar wel klaar voor? In dit artikel worden er wat punten op een rijtje gezet om dit te checken.

 

tuinkussens.jpg

Tuinkussens en Tuinmeubels

Wanneer het lekker weer is wil je niets liever dan buiten in de zon zitten. Je kunt dit doen met jouw tuinbank, tuinstoel of ligbed maar zonder een zachte oppervlak ligt dit nooit echt comfortabel. Er zijn verschillende tuinkussens diejou daarmee kunnen helpen. Omdat er enorm veel tuinkussens en tuinmeubels op de markt zijn is het belangrijk dat je goed uitzoekt wat het beste in jouw tuin of balkon past. Zo zijn er kussens voor tuinbanken, kussens voor ligbedden of sierkussens om de tuin of het balkon wat vrolijker en comfortabeler te maken.

  loungeset.jpg

Loungesets

Een loungeset is ideaal om in het voorjaar en in de zomer buiten te genieten van het lekkere weer. Het zit heerlijk comfortabel en het biedt de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje. Er zijn verschillende loungesets op de markt die er voor zorgen voor dat jouw tuinof balkon helemaal klaar is voor een relaxte zomer. Wanneer je al over een loungeset beschikt is het verstandig om de oude, versleten loungekussens te vervangen voor nieuwe.Dit kan je zelfs op maat laten maken.

 hangmat.jpg

Hangmatten

Met een hangmat krijg je echt een vakantiegevoel. Daarnaast geven ze een tropische look aan jouw tuin. Hangmatten in vrolijke kleuren en fleuren jouw tuin of balkon helemaal op. Hangmatten zijn makkelijk te bevestigen door bevestigingssetjes en hangmattouwen. Wanneer je niet beschikt over bomen in de tuin of je hebt een balkon dan bieden de hangmatstandaarden de perfecte oplossing. De hangmat hang je tussen de hangmatstandaard en verder hoef je er niks aan te doen. Kortom, hangmatten dragen bij aan een tropische en relaxte zomer in je eigen tuin of balkon.

Tuinkussenstore

Heb je nu voldoende inspiratie opgedaan om met je tuin of balkon aan de slag te gaan? Al het bovenstaande is terug te vinden bij Tuinkussenstore! Alle producten op Tuinkussenstore zijn van hoogwaardige kwaliteit en dragen echt iets bij aan een relaxte zomer in je eigen balkon of tuin.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners