1713
IKEA TUNHOLMEN wint award

De stijlvolle tuin- en balkonset TUNHOLMEN van IKEA heeft de Telegraaf VROUW Award gewonnen in de categorie ‘Wonen’. De aluminium terrasmeubels van het woonwarenhuis zijn door een jury genomineerd en vervolgens door lezeressen van VROUW magazine tot winnaar verkozen. In totaal brachten tienduizenden vrouwen hun stem uit voor de VROUW Awards. De prijzen werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het College Hotel in Amsterdam. 

 

IKEA ontwikkelde de TUNHOLMEN serie speciaal voor publiek gebruik. De onderhoudsvriendelijke buitentafels en -stoelen voldoen dan ook aan de vereiste norm* voor veiligheid, duurzaamheid en stabiliteit. De aluminium stoelen zijn uit één stuk gemaakt, waardoor ze bijzonder stevig en toch licht en hanteerbaar zijn. Ook is de zitting voorzien van een opening om water af te voeren. Een dergelijke slimme oplossing is ook verwerkt in de tafel: deze heeft verstelbare poten om wiebelen te voorkomen. Bovendien zit onder het tafelblad een haak voor een tas of korte jas. De hele serie is eenvoudig op te stapelen en in te klappen, waardoor de terrasset weinig opbergruimte in beslag neemt.

Voorbeeld van Democratic Design
Mark Blok, Country Communication Manager a.i. bij IKEA Nederland, nam de VROUW Award in ontvangst. “Namens alle medewerkers van IKEA mag ik zeggen dat we ontzettend trots zijn dat we opnieuw deze award hebben gewonnen. De TUNHOLMEN serie is een prachtig voorbeeld van het Democratic Design principe van IKEA. Dit betekent dat vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en de prijs van de producten zó op elkaar zijn afgestemd, dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze terrasset te kopen. De tafels en stoelen zijn niet alleen ideaal voor op je eigen terras, tuin of balkon, maar ook zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Hartelijk dank aan alle VROUW lezeressen voor het stemmen.”

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners