2821
IKEA TUNHOLMEN wint award
Gepubliceerd: 08-06-2016 Laatste update: 05-12-2017

De stijlvolle tuin- en balkonset TUNHOLMEN van IKEA heeft de Telegraaf VROUW Award gewonnen in de categorie ‘Wonen’. De aluminium terrasmeubels van het woonwarenhuis zijn door een jury genomineerd en vervolgens door lezeressen van VROUW magazine tot winnaar verkozen. In totaal brachten tienduizenden vrouwen hun stem uit voor de VROUW Awards. De prijzen werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het College Hotel in Amsterdam. 

 

IKEA ontwikkelde de TUNHOLMEN serie speciaal voor publiek gebruik. De onderhoudsvriendelijke buitentafels en -stoelen voldoen dan ook aan de vereiste norm* voor veiligheid, duurzaamheid en stabiliteit. De aluminium stoelen zijn uit één stuk gemaakt, waardoor ze bijzonder stevig en toch licht en hanteerbaar zijn. Ook is de zitting voorzien van een opening om water af te voeren. Een dergelijke slimme oplossing is ook verwerkt in de tafel: deze heeft verstelbare poten om wiebelen te voorkomen. Bovendien zit onder het tafelblad een haak voor een tas of korte jas. De hele serie is eenvoudig op te stapelen en in te klappen, waardoor de terrasset weinig opbergruimte in beslag neemt.

Voorbeeld van Democratic Design
Mark Blok, Country Communication Manager a.i. bij IKEA Nederland, nam de VROUW Award in ontvangst. “Namens alle medewerkers van IKEA mag ik zeggen dat we ontzettend trots zijn dat we opnieuw deze award hebben gewonnen. De TUNHOLMEN serie is een prachtig voorbeeld van het Democratic Design principe van IKEA. Dit betekent dat vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en de prijs van de producten zó op elkaar zijn afgestemd, dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze terrasset te kopen. De tafels en stoelen zijn niet alleen ideaal voor op je eigen terras, tuin of balkon, maar ook zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Hartelijk dank aan alle VROUW lezeressen voor het stemmen.”

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids