6191
Genieten in een lounge ligbed
Gepubliceerd: 11-04-2016 Laatste update: 05-12-2017

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat langzaamaan de tuinmeubelen weer naar buiten kunnen. Maar voordat we zover zijn zal er eerst een beetje gewerkt moeten worden. Als interieuradviseurs weten we als geen ander dat door eens een flinke opruiming te houden en de toevoeging van een paar leuke accessoires, je je in een kamer of zoals in dit geval de tuin, plotseling een stuk beter gaat voelen. Wanneer je namelijk nu, in het voorjaar, eventjes een beetje extra tijd aan de tuin besteedt je van de zomer veel makkelijker zult kunnen ontspannen. Je oog valt dan tenminste niet op allerlei karweitjes die eigenlijk nog gedaan hadden moeten worden en zich opgestapeld hebben tot de spreekwoordelijke doorn in het oog. Begin dus met die dode kuipplanten te vervangen door een paar nieuwe exemplaren, haal de hark eens ferm door de borders en mik voor de rest alles de tuin uit wat je er niet meer in hebben wilt. Wanneer je daarna in het rond kijkt, zal het je verbazen over hoeveel ruimte je plots beschikt. 

 

Gezellige tuin verhoogt comfort
Eenmaal het terras schoon, de klimmers kort gesnoeid en opgebonden is het tijd om de tuinmeubelen naar buiten te halen of jezelf te verwennen met zo'n heerlijk lounge ligbed. Op een lounge ligbed lig je namelijk net even wat lekkerder dan op een gewone loungebank. Het ligbed heeft namelijk geen rugleuning maar een verhoogd hoofdeind, net als bij een chaise longue. Eigenlijk is een lounge ligbed het meest comfortabele tuinmeubel om van je tuin te genieten. Lounge ligbedden zijn door hun stevige onderstel en dikke schuimkussen robuuster dan een stretcher of ligstoel. In tegenstelling tot een gewoon zonnebed zal je op een lounge-ligbed dan ook gegarandeerd geen rugpijn krijgen. Om je een indruk te geven van welke soorten lounge-ligbedden er allemaal zijn en welke combinaties je kan maken met andere tuin- en/of loungemeubels kan je eens een kijkje nemen op loungeset.nl. De online tuinmeubelenwinkel waar je werkelijk alles vindt om optimaal van je tuin te genieten.

snoeiguide-banner-2024.png

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids