1684
Heerlijk genieten in de tuin
Gepubliceerd: 25-06-2014 Laatste update: 25-04-2017

In de ochtend rustig een kopje koffie drinken, ’s middags lekker een boek lezen in de zon of ’s avonds gezellig samen met je vrienden een wijntje drinken. Loungen heeft voor iedereen een persoonlijke betekenis. Met een hoogwaardige loungeset van Tuinmeubelen.nl kan iedere tuin in een handomdraai worden ingericht. Er kan een favoriete stijl worden geselecteerd en alle loungesets kunnen worden voorzien van bijpassende kussens en accessoires.

Met een brushed aluminium loungeset kies je voor een heel duurzame set, waar je een groot aantal jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Met een aluminium loungeset kies je voor een uitstekend stevig materiaal, dat aan de andere kant relatief licht van gewicht is, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Maar wie liever gaat voor een romantische stijl vindt op de website een groot aanbod aan loungesets van Wicker. Wicker valt het best te vergelijken met vlechtwerk, aangezien het de Engelse naam daarvoor is. Er wordt echter gebruik gemaakt van moderne materialen, waardoor je kiest voor een combinatie van eenvoudig onderhoud en een grote mate van stevigheid. Het gewicht van de set is aan de ene kant relatief laag, terwijl je er aan de andere kant op een heel comfortabele manier in kunt gaan zitten. Wat dus ideaal is voor een middag loungen. Het is geen natuurproduct, waardoor het onderhoud weinig om het lijf heeft en je kunt genieten van een heel duurzame set. De wicker loungeset zal een groot aantal jaren meegaan en zorgt er op die manier voor dat je er optimaal plezier van zal hebben.

Wist je dat je het steigerhout een heel landelijke stijl mee kunt geven, maar dat je aan de andere kant ook kunt zorgen voor een meer strak geheel? Verder kun je bijvoorbeeld gaan voor een meer industriële of stoere look van je stoel of tafel, waarbij je de afwerking zo grof mogelijk doet. De verschillende stijlen zorgen ervoor dat de steigerhout tuinmeubelen het goed doen in een groot aantal verschillende tuinen.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids