1906
Geniet van de zon met deze perfecte bank!
Gepubliceerd: 08-03-2022 Laatste update: 11-03-2022

Die eerste zonnestralen in het vroege voorjaar, een moment waar we niet op kunnen wachten. ’s Ochtends een cappuccino op een bankje voor je huis of in de middag een borrel met de hele familie. De momenten waar wij op de koude, gure dagen echt naar uit kunnen kijken.

Je alvast voorbereiden op deze heerlijke momenten? Investeer dan nu in de juiste spullen en geniet van de voorpret. Wij geven alvast één dikke tip voor komend seizoen die niet zal misstaan in jouw tuin.

Plof op de tuinbank

Wij hebben lang gezocht, maar hebben hem nu toch echt gevonden; Dé perfecte tuinbank. We hebben er heel wat getest; De één was prachtig maar zaten we ons een bochel op, de ander zat heerlijk maar was totaal niet stylish verantwoord. Dan nog de exemplaren; Mooi en comfort, maar na één seizoen kon je ze weggooien.

Kortom, zoals jullie gewend zijn; We hebben onze taak serieus genomen en goed onderzoek gedaan. Maar we hebben hem gevonden, de tuinbank waar je met een heerlijk gevoel op kunt neerploffen.

Tromgeroffel…

En het is geworden; De Spinwood tuinbank. Nu gaat er wellicht nog niet meteen een lampje branden, maar dat lampje steken wij graag voor je aan. De Spinwood is namelijk een tuinbank van topkwaliteit.

Allereerst zijn er voor de bank duurzame en kwalitatief hoogstaande producten gebruikt. Hij gaat dus jaren mee, ook wanneer hij bloot wordt gesteld aan ons onstuimige klimaat. En voor de zekerheid is er ook een speciale hoes bij te bestellen, zo weet je zeker dat hij jaren trouwe dienst gaat doen. Daarnaast is de Spinwood echt uniek in zijn soort door zijn veelzijdigheid…

Is het een bank, is het een picknicktafel?

Die vraag kunnen wij snel beantwoorden; Beide! De Spinwood tuinbank is namelijk uniek door zijn veelzijdige karakter. Deze stijlvolle bank (want ja, dat is ie zeker!) kun je in één handomdraai veranderen van een gewone tuinbank naar een picknicktafel. Hoe handig is dat?

spinwood-picknicktafel.jpg

Voor de mensen die écht van lekker lang borrelen houden, is er ook een stijlvolle kussenset bij te bestellen. Pas wel op, zo weet je namelijk zeker dat je buren op zondagmiddag écht nooit weer weggaan.

En stijlvol?

Zoals we al zeiden, we blijven kritisch. Maar de combinatie van hout en zwart maken dat de bank echt prachtig is én in elke tuin past. Dit is ook niet gek, want de Spinwood tuinbank is van de hand van detopdesigner Ernst Koning.

Hij is er in geslaagd om functionaliteit, comfort en design samen te laten komen in één bank. Of eigenlijk twee. De Spinwood is namelijk verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de S1 en D1. De D1 heeft een ruimere instap en meer been -en zitruimte. kijk op de site voor de specifieke verschillen.

Kortom, wordt de populairste van de straat met deze prachtige designbank waar vele (gezellige) gasten aan kunnen schuiven!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids