De zomer komt er aan en iedereen kan weer volop genieten van de zon, vogels, bloemen en de tuin. Er wordt gezegd dat dit zelfs de warmste zomer van de afgelopen jaren kan worden, voor vele moet dit i.v.m. de Corona-crisis helaas thuis.Wat is er dan beter dan een verfrissend drankje in jouw relaxte tuin of balkon? Maar, is jouw tuin of balkon daar wel klaar voor? In dit artikel worden er wat punten op een rijtje gezet om dit te checken.

Met de zomer voor de deur begint het binnenin te kriebelen; nog even en we kunnen weer naar buiten! Heerlijk genieten van de warmere dagen is niet heel moeilijk in een uitnodigende tuin, die straalt dankzij prachtige design tuinmeubelen.

Hoe heerlijk: met een koel drankje in de hand en de zon op je gezicht heerlijk zweven in je tuin. Zweven? Ja, want in een hangstoel zweef je letterlijk de zomer door! Benieuwd welke hangstoelen hipper dan hip zijn en in welke woonstijl hangstoelen verkrijgbaar zijn? Wij vertellen je in dit artikel alles over hangstoelen.

Beleef het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin. Heerlijk relaxen, slapen of luieren doe je natuurlijk in een hangmat! Hangmatten zijn er in veel verschillende soorten, voor 1 of 2 personen en op een standaard of om vast te knopen tussen 2 palmbomen. Wij hebben een aantal fijne hangmatjes voor je op een rijtje gezet.

Oude iconen blijven inspireren. Op verzoek van Fatboy gaf ontwerper Erik Stehmann een nieuwe twist aan de klassieke bistrostoel. Door de authentieke vormgeving te moderniseren met de eigenschappen van aluminium ontstond een kleurrijke Toní collectie, die niet alleen roestvrij, UV- en weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. Vertrouwd en vernieuwend tegelijkertijd.

We kunnen er ontzettend van genieten: tijd doorbrengen in onze buitenruimte. Of je nu een balkon of een tuin hebt, even in de frisse lucht zitten is altijd goed. Een koel glas drinken erbij, een fijn boek of gewoon luisteren naar de vogels en de natuur: heerlijk! Bij een fijne tuin horen natuurlijk fijne tuinmeubels. We zetten daarom de meest populaire trends van 2020 loodrecht tegenover elkaar: voor welke tuinmeubeltrend voel jij het meeste?

Sinds 1961 ontwerpt blomus producten om meer sfeer te brengen in de tuin, het terras of het balkon. Nu in 2020 lanceert blomus haar eerste outdoor lounge collectie, ontworpen door het designbureau kaschkasch uit Keulen.

De eerste tekenen waren al zichtbaar, maar dit jaar is de trend onmiskenbaar: alle grote Italiaanse designmerken presenteerden opmerkelijke Outdoor-collecties die de grenzen tussen Indoor en Outdoor definitief laten vervagen.

Wat is er nu fijner dan in je tuin genieten van het heerlijke weer, op je balkon helemaal in een goed boek duiken of gewoon een klein dutje doen in je loungestoel? Lekker buiten zijn en gebruik kunnen maken van je tuinmeubelen is geweldig. Het is dan wel zo ontspannen als je dan goed kunt zitten. Gelukkig bestaat er tuinkussens: zo kun je altijd heerlijk relaxen in je buitenruimte. Maar er is een enorm aanbod: voor welk tuinkussen kies je dan? We vertellen je meer in dit artikel.