822
Tuinhark

Bladharken is voor veel mensen niet het leukste tuinklusje. Toch is het nuttig en niet onbelangrijk. Wanneer bladeren bijvoorbeeld op het gazon liggen, raakt het gras verstikt en ontstaan er kale plekken. Ook tuinpaadjes vol blad geven ongemak en kunnen bij regenachtig weer verraderlijk glad worden. Dit jaar wordt bladharken een fluitje van een cent en ben je twee keer zo snel klaar. Special Garden Tools introduceert de dubbele bladhark!

Uitvinding
De dubbele bladhark komt uit de koker van Special Garden Tools die ook de slimme Schoffelhark geïntroduceerd heeft. Je gebruikt de dubbele bladhark net als een gewone ‘enkele’ bladhark. De innovatieve hark zorgt echter dat het blad in één keer weg is en maakt een einde aan repeterende slagen. De werking is gebaseerd op die van een dubbel scheermes en bladeren die aan het eerste scherm ‘ontsnappen’ worden door het tweede scherm meegenomen. Het resultaat is dat met de helft minder moeite sneller een strak resultaat wordt geboekt. De dubbele bladhark is bovendien ideaal voor het verwijderen van blad dat door regen zwaarder is geworden en daardoor lastiger bij elkaar te harken is. Ook aanwezig mos wordt met de nieuwe hark eenvoudig van het gazon gehaald.

Ambachtelijk
De dubbele bladhark wordt met de hand gemaakt. Het innovatieve stuk gereedschap van duurzaam essenhout heeft een werkbreedte van 39 centimeter en een dubbele rij (2 x 13) licht metalen tanden. De steel is 1.70 meter lang en zorgt voor een lange ‘reach’ en bovendien blijven de rugspieren gespaard. De dubbele bladhark kost Є 39,95 en is in Nederland en België verkrijgbaar via de website van Special Garden Tools.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners