2257
Boomschaar

Als je een hoge boom wilt snoeien, houd je het liefste beide voeten veilig op de grond. Dankzij de nieuwe GARDENA StarCut kan dat: geen acrobatische toeren meer met ladders of wankele trapjes. Boven aan de lange steel zit een scherpe schaar waarmee je via een geïntegreerd treksysteem snel en eenvoudig snoeit. Om te voorkomen dat gesnoeide takken onverhoopt in de boom blijven hangen, gebruik je de handige ‘haak’ en trek je ze daarmee naar beneden. 

Hoog niveau
Er zijn twee boomscharen met een trekhaak: de 160 BL en de 410 BL. De één is 1,6 meter lang en de ander heeft dankzij een uitschuifbare steel een bereik van maar liefst 4,1 meter. Snoeien doe je door te trekken aan de handgreep (met antislip) of aan de extra T-handgreep onderaan de steel. Een interne tandwieloverbrenging zorgt voor extra kracht zodat je eenvoudig takken tot 32 mm doorknipt. De flexibele snoeikop kun je zowel op de grond als op hoogte instellen om ook lastige takken te bereiken. Maak na gebruik de messen goed schoon. Dat is een eenvoudig klusje dankzij de antikleefcoating die tevens bescherming geeft tegen roestvorming. GARDENA geeft op de boomscharen een gebruiksgarantie van 25 jaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners