3001
Tuinkussens: belangrijker dan je denkt
Gepubliceerd: 25-11-2019

Een goed tuinmeubel maakt je hele tuin af. Toch lijkt er nog iets te missen… Juist, een tuinkussen! Deze speciale kussens zijn cruciaal voor je tuin of balkon, want de kleur en print maakt je buiteninterieur nog een tikkeltje mooier, ze zijn in elk seizoen goed en zijn ook van belang voor je houding tijdens het ontspannen. Lees hier waarom tuinkussens belangrijker zijn dan je denkt!Een verlengstuk van je woonkamer
Je achtertuin is ook een beetje het verlengde van je interieur binnen: als je vanuit je woonkamer naar buiten kijkt, is het heerlijk als de gezellige sfeer van je huis ook in je tuin te zien is. Tuinkussens dragen daaraan bij: door te kiezen voor een fleurig printje, een goede kleur of een mooi materiaal haal jij je zitkamer naar buiten. Kussens voor in de tuin hebben dus echt een meerwaarde voor je interieur: binnen én buiten.

Weersbestendig en op maat gemaakt
Dat kan toch ook met normale kussens, zul je misschien denken? Tuinkussens zijn niet voor niets belangrijker dan je denkt, want deze kussens zijn van een speciaal weersbestendig materiaal gemaakt. Zo hoef je niet meteen naar buiten te rennen om je kussens binnen te leggen als het begint te miezeren – tuinkussens kunnen namelijk best tegen een stootje. Geknoeid tijdens de barbecue? Door de waterafstotende stoffen is dat beetje saus zo weg te vegen. Ook zul jij je rug niet bezeren als je in de hete zon tegen het kussen aan zult leunen: een tuinkussen blijft ook in de brandende zon lekker koel. Daarbij kun je tuinkussens op maat bestellen, zodat altijd lekker comfortabel kunt ontspannen in je tuin of op je balkon.

Ook in de feestmaand goed
Bij tuinkussens denk je waarschijnlijk aan de zomer: lekker met een drankje loungen tussen het groen. Maar, geloof ons, december is juist een prima maand om eens naar tuinkussens te kijken. Tuinkussens zijn namelijk een ideaal cadeau voor de feestdagen. Iedereen met een buitenruimte wordt blij van kussens voor een tuinmeubel: je vriendin die binnenkort gaat verhuizen, die klusser die alles op het gebied van gereedschap al heeft (maar nog geen tuinmeubel heeft gemaakt) of wat dacht je van een cadeautje aan jezelf… Trouwens, hoe leuk is het om grote tuinkussens in te pakken voor onder de kerstboom – je dierbare zal niet weten wat hem of haar overkomt!

De kussens nu al in gebruik nemen? Bouw samen met het hele gezin een fort van de kussens, zodat jullie lekker kunnen uitbuiken van een feestelijk diner – terwijl er een toffe kerstfilm opstaat, natuurlijk.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide