1740
Klaar voor de lente met het tuin- en balkonassortiment van HEMA
Gepubliceerd: 07-03-2022

De lente voorpret kan beginnen. Vanaf deze week kan je alvast starten met het gezellig maken van je tuin en balkon! Het tuin assortiment van HEMA is namelijk weer te vinden in de winkels en online. In de collectie vind je alle elementen om samen de lente te vieren. Zo zijn er mooie lichtslingers en zonne-energie lampen, kweekkassen en tuingereedschap. Om het cirkeltje rond te maken verkoopt HEMA ook composteerbare koffiecups.

tuinieren

HEMA heeft alle artikelen die je nodig hebt om te tuinieren; mooie tuinhandschoenen, kweekkasjes en allerlei andere handige items voor in jouw tuin liggen voor je klaar. Dit jaar introduceert HEMA de letterpot. Dit product is geïnspireerd op het letterkratje. Na de krat en de kerstbal kan je nu ook een zwart potje versieren en personaliseren met dezelfde letters. De pot is gemaakt van hergebruikt plastic.

hema-tuinieren.jpg

inspiratiebrochures1.png

bloemen, planten en zaden

Heb jij groene vingers? Dan word je heel blij van deze collectie. Met de verschillende zaadjes en bollen kan je zelf aan de slag gaan in de tuin, of in huis. Het is zelfs mogelijk om je eigen thee te kweken met de ‘grow your own tea’- set. Deze set bevat een mok, zaadjes en aarde om je eigen bloemen en kruiden te kweken. Dit is een superleuk cadeau voor iemand die jarig is in het voorjaar, of gewoon zomaar. Al deze producten kunnen natuurlijk perfect gebruikt worden in combinatie met het HEMA tuingereedschap.

kindertuinieren

Ook voor de kleintjes zijn er allerlei leuke producten om aan de slag te gaan in de tuin. HEMA heeft ook een kweekkas en tuingereedschap, maar dan net een maatje kleiner waardoor het geschikt is voor kinderen. De bloemenpers is een geweldig product waar je creatief mee aan de slag kunt gaan. Bewaar zo de mooiste bloemen uit de tuin of een boeket door ze in de pers te drogen. Ideaal om mee te knutselen of lijst ze in. 

tuin- en balkonklaar

HEMA heeft dé benodigde artikelen om je tuin en balkon gezellig aan te kleden voor mooie lentedagen. Met de nieuwe tuinkussens en het picknickkleed zit je buiten hartstikke goed. Is de picknick klaar, dan vouw je het picknickkleed weer op tot een handig licht pakketje. Om je tuin en balkon nog meer sfeer te geven heeft HEMA rotan windlichten.

composteerbare koffiecups

Voor de koffieliefhebbers heeft HEMA koffiecapsules die je thuis kunt composteren in een compostvat, compostbak of zelfs een simpele composthoop. Deze compost kun je weer gebruiken om de grond in je tuin te verzorgen, waardoor je tuin er mooi bij ligt. De koffiecups zijn uitsluitend gemaakt van hernieuwbaar plantaardig materiaal, waardoor de capsule vanzelf afbreekt en niet schadelijk is voor het milieu. Alles wat levend is of was kan veranderd worden in compost door kleine beestjes. Het proces van afbreken gaat ook veel sneller dan bij plastic, binnen 20 weken is er niets meer over van de koffiecups.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide